Kevään ensimmäinen tunnaritreeni


Kaivelin tunnarikapulat esiin ja suunnattiin lähikentälle tekemään treeniä. Ei olla pelailtu tunnarikapuloilla aikoihin, mutta treeni meni oikein hyvin. Ensimmäinen suoritus oli vähän heikompi, koska Elsa otti suuhun vääriä, mutta ei niitä ihan nostanut ja toi lopulta oikean kapulan. Palautuksen kanssa on hiomista sillä kapula pariin kertaan tippui ja lopun perusasento oli mitä oli. Nyt pitäisi tuohon loppuun paneutua, koska oikean löytämisessä ja mielestäni vireessäkään ei ole mitään vikaa. Toki suoritus voisi olla nopeampi, mutta vähän pelkään, että menee homma överiksi, jos alkaa hetsaamaan virettä ylemmäksi. Videota otin näistä treeneistä, mutta vähän on kehnoa muokata pelkän tuben varassa. Seuraavalla kerralla videot puhelimella niin voi suoraan iMoviella editoida.

Kommentit

 1. Näyttääpä hyvälle! Ihanan maltillisesti Elsa tekee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.:) Elsa tekee kyllä mukavan rauhassa töitä.:)

   Poista
 2. Ite oon saanut palautuksen perusasentoa sillä paremmaksi, että vasemmassa käessä on ollut nami ja oon vähän kämmenenpyöräytyksellä auttanut Pyryä lähemmäs. Meillä siis oli ongelmana, että jää musta kauas ja vinoon. Mutta siis ei tarvinu paljoa edes tehä ja palautus on ihan erinäkönen nykyään kaikissa noudoissa :O

  Elsan haistelu näyttää hienolta, mukavan rauhallista ja keskittynyttä hommaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy nyt toi palautus treenata erikseen kuntoon, toi kapulan pudottaminen on kyllä ihan uutta settiä, ei koskaan mitään noutokapulaa tiputtele..

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit