Joulu + 14 km

Joulu tuli vietettyä maalla kotikotona. Ensimmäinen joulu ilman Killeä tuntui haikealta. Kille tykkäsi joulusta tosi paljon. Nyt tuntui tyhjältä, kun oli vain Elsalle paketti eikä ollut harmaata köhkäämässä pakettien perään. Vietiin Killen haudalle aattona kynttilä.

Ollaan rally-tokoiltu viime aikoina aika paljon. Tuntuu, että oltaisiin vihdoin valmiita sinne voittajaan kunhan vähän saisi ratatreeniä tehtyä. Olen varovaisesti katsellut kevään kokeita. Olisi kiva palata koekentille sillä tajusin ettei tänä vuonna kisattu kuin yhdessä virallisessa kokeessa ja sekin oli tokokoe mistä tuli nolla. Ollaan vissiin keskitytty juoksemiseen niin paljon ettei oikein edes tajunnut, että jäi kisaamiset noin vähiin. Pari mölliä tais olla rallyssä ja yksi nollakoirakkona oleminen. On sekin jotain edes. Ei me kyllä oltais edes oltu valmiita voittajaan ja on nykyään sen verran hintavia kokeita ettei viitsi mennä vain kokeilemaan.

Juoksussa oli haaveena se kymppi tuntiin, mutta se kyllä jäi toteutumatta tänä vuonna enkä ala yrittämään nyt viimeisinä päivinä edes, koska ei mun vauhtikestävyys ole läheskään sillä tasolla, että menisi se 6:0 vauhtia tunnin verran. Aloitin My Asicsen ohjelmalla treenaamaan puolimaratonille ja nyt alkoi neljäs viikko. Aika äkkiä viikot ovat menneet. Katselin ohjelmaa eteenpäin ja parin viikon päästä pitäisi kyetä juoksemaan jo 14 km lenkki joten päätin yksi päivä käydä kokeilemassa sitä 14 km lenkkiä, jos siitä saisi vuoden enkan ja menihän se! Olin oikeesti ihan ihmeissään, että jaksoin juosta 14 km yhteen putkeen ja iso osa lenkistä meni Haltialan peltopolkua pitkin joten oli vähän raskaampiki mitä olisi tasamaalla ollut. Tuli kyllä tosi hyvä mieli siitä lenkistä, ei se puolikas tunnu ollenkaan mahdottomalta, kun kerta jo tollaset kilsat sain vedettyä. Mä oon niin onnellinen, kun mulla on Elsa lenkkikaverina, ihanaa kun on koira joka rakastaa juoksemista. Ei sitten ole tullut isompaa morkkista muun aktivoinnin vähentymisen takia. Ollaan niitä rallattelujaki tehty lähinnä juoksemisen lepopäivinä. Ei sitä oikeesti ehdi ihan kaikkeen enkä ota mitään paineita nyt noista lajeista.

Kommentit

Suositut tekstit