Kuulumisia

Nyt on tullut pientä taukoa blogin päivityksessä, kokonainen kuukausi ilman päivitystä. Paljon on tapahtunut. Syyskuussa Elsa lähti Lappiin metsästysreissulle ja viipui siellä reilu kaksi viikkoa. Lintutilanteita oli kuulemma ihan hyvin ollut. Elsa oli jaksanut hyvin metsästää, ollut paremmassa kunnossa mitä aiempina vuosina ja siitä saa kyllä suoraan kiittää tätä juoksuintoa. Toki ollaan aiempinakin vuosina lenkkeilty paljon, mutta nyt huomasi eron, kun oli kävelylenkkien sijaan juostu enemmän.

Sillä välin kun Elsa oli Lapissa niin mä kävin Tampereella, Tallinnassa ja Pariisissa.Viikko Pariisissa oli huikea. Pariisissa riittää nähtävää eikä viikko meinannut riittää edes kuin näiden suosituimpien nähtävyyksien läpi käymiseen. Siellä oli myös tosi lämmintä koko viikon ajan, sää oli ihan täydellinen.

Tuntui muuten ihan kummalliselta juosta noin viikon ajan ilman koiraa ja löysin joen varresta ihanan rentoutumispaikan. Juokseminen vaan keskeytyi Pariisin reissulla alkaneen yskän takia. Lisäksi lentokoneessa puolikuntoisena sain korvatulehduksen molempiin korviin. Oli ihan hirveetä, kun oli pari viikkoa yskä ja korvatkin vaan ruskui ja oli lukossa. Tämän takia Helsinki City Trailiin valmistautuminen jäi todella huonoksi ja taisin olla vielä vähän puolikuntoinen siellä juostessa.


Käytiin maallakin ja Elsa sai juosta pitkin peltoja, sai hirvenluita ja nautti maalaiskoirana olemisesta. 

Ollaan käyty myös retkeilemässä. Syyskuussa Luukissa ja Lokakuussa Liesjärvellä sekä Torronsuolla.

Ollaan nautittu lumisista lenkeistä kavereiden kanssa sekä päivitetty juoksuvarusteita. Tällainen pikapäivitys nyt tähän hätään. Tulen tekemään paremmat postaukset ainakin tuosta juoksutapahtumasta sekä retkeilystä. Hengissä ollaan ja meille kuuluu hyvää.

Kommentit

Suositut tekstit