Helsinki City Trail 2016

Lokakuussa oli kauan odotettu Helsinki City Trail -polkujuoksutapahtuma. Matkana oli 11 km joka tuntui ajatuksena tosi simppeliltä, olinhan koko kesän juossut kympin lenkkejä useita kertoja viikossa. Kolmen viikon sairastelu ennen kisoja tuntui, koko juoksu tuntui aivan kamalalta ja mielessä kävi, että keskeytän. Juoksin kuitenkin maaliin asti ja olo oli aivan mahtava maalissa. Polut olivat yllättävän teknisiä ja tavallisille lenkkareille oli aika liukasta paikoittain.

Olen kuitenkin iloinen, että nyt on polkujuoksutapahtumat korkattu. Ensi keväänä/kesänä olisi tarkoitus taas osallistua polkujuoksukisoihin. Poluilla on niin paljon mukavampaa juosta kuin tasamaalla. Nyt päivittelin kenkäpuolenkin kuntoon ja tästä eteenpäin poluilla juoksen Salomonin SpeedCross 4 -kengillä.

Kommentit

  1. Saiko sieltä tänä vuonna pipon? Viime vuonna ei saanut kuin jotain sponsorikrääsää! No oli siinä joukossa hyödyllisiäkin juttuja, mutta enimmäkseen tarpeetonta tavaraa. Olisin kaivannut jotain muistoesinettä, kun sieltä ei saa mitaliakaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saatiin tollanen pipo ja sit pussi geelikarkkeja. Ei muuta. Mä kyl muistelin, että siel olis luvattu heijastinliivi muistoksi, mutta en nähnyt niitä missään.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit