Rallyy ja juoksuvyö

Tiistaina käytiin Paulan kanssa rallytreenaa. Tehtiin avon rataa ja sitten sinne kentälle tuli useampi alle kouluikäinen lapsi katsomaan koiria. Paljon ne kyseli kaikkea ja samalla Elsa sai rapsutuksia ja treeneihin tuli hyvää häiriöö.;) Saatiin puhuttua ne houkutukseen hyppimään ja heilumaan, tuli tosi hyvä häiriötreeni eikä pomppivat tytöt häirinnyt Elsaa! Lopuksi vielä tehtiin seuraamista oikealla puolen, spiraalia pujotellen ja naksuttelin hyviä kohtia. Oli tosi hyvät treenit! Musta tuntuu, että oikealla puolen seuraaminen on alkanut sujumaan kokoajan paremmin.

Treenistä kotiin kävellessä juoksutin Elsaa pellolla ja Elsa teki kivat riistatyötreenit pikkulinnuille. Ei mennyt perään vaan oli hienosti kuulolla.

Ostin facekirppikseltä Non-Stopin juoksuvyön mitä kävin eilen testaa ensimmäistä kertaa. Juostiin 10 km lenkki ja toi vyö toimi loistavasti. Vähän ehkä vielä pitää hioo säätöjä, mutta ei paljoa. Tosi hyvin pysyi paikoillaan jalkalenksujen ansiosta ja oli miellyttävämpää juosta, kun mahdollinen veto tuntuu alempana. Hyvä ostos siis ja voin kyllä suositella tätä muillekin.Kommentit

  1. Vitsit kun itselläkin houkuttelis tilata tämä NonStopin vyö, toisena vaihtoehtona se jämerämpi malli. Pitäis päästä testailemaan, että tietäisi erot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Testaaminen voi olla hankalaa ellei sitten jollain tutulla ole näitä. Mä oon nyt kuitenkin tykännyt tästä versiosta, mutta en ole muita kyllä kokeillutkaan paitsi ihan sitä vyötä millä juoksin ensimmäisen vuoden.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit