Tokoilua taiteilijan kanssa

Elsalla on ollut taas taiteilijaviikkoa, toisena päivänä on ihan kuutamolla mikä on merkin kierto ja sit taas toisena päivänä karkaa kiertoon ennen ku ees käsken sitä kiertoon. Samaa näyttää olevan ruudun kanssa.. Et eikai täs nyt voi kauheesti olettaa mitään vaan jättää asiat herran haltuun. Joko huvittaa kokees tai sit ei. Ainaki tiedän, että se osaa, jos haluaa osata.

Pitkästä aikaa muistin ostaa ihan vaan koiranmakkaraa treeneihin. Elsa oli ihan innossaan, kun vietiin yhdessä toi kiekko ruutuun. Pikkupalat sai hyvin heitettyä ruutuun palkaksi. Pitää varmaan hakea Lidlistä iso pötkö makkaraa ensi viikon treeneihin, kummasti motivoi pikkukoiraa tällainen herkku.

Ajattelin nyt kyllä yrittää edes motivoida Elsaa siihen, että ruutuun / tötsän kiertoon mennään kerrasta eikä jäädä ensimmäisestä lähetyksestä puoliväliin hoo moilasena seisomaan. Tosi usein se kyllä osaa kerrasta nämä tehtävät, mutta pitäis vielä vahvistaa, että se olisi 100 % onnistumista. Ehkä mä oon itse mahdollistanut tämän taiteilijameiningin palkkaamalla vasta toisen lähetyksen mikä onnistuu. Nyt siirretään joka kerta ruutu/tötsä, että kerrasta onnistuu. Ei toista lähetystä samaan vaan joka kerta se siirtyy. Ainaki mä saan liikuntaa jos ei muuta tapahdu. Ruudun siirtäminen on jotenki työlästä. Oon nyt koko kesän tehnyt muutenkin niin, että max kolme lähetystä yhteen paikkaan ja sitten koko ruutu siirretään toiseen kohtaan mihin taas kolme kertaa jne.

Kommentit

Suositut tekstit