Juoksua ja suppailua

Nyt on juostu pari viikkoa vähän lyhyempiä lenkkejä, jotain viiden kilsan settejä vaan. On ollut pohkeet jotenkin niin juntturassa taas ettei ole juoksu sujunut. Olen yrittänyt venytellä ja rullailla ahkerasti. Aloin jo miettimään onko nämä pohjejumit tullut näistä uusista juoksukengistä? Täytyy nyt vähän seurailla tilannetta ja ottaa muutaki aerobista enemmän, jos tämä tästä. Harmittaa tosi paljon, kun haluaisi mennä pidempiä lenkkejä, mutta toi vitonenki tuntuu välillä tosi vaikeelta, kun ne pohkeet..

Mäkitreenejä ollaan taas tehty noin kerran viikossa. Nyt Elsaki on taas päässyt juoksemaan ne mäet mun kanssa. Hyvä niin sillä keksein nyt miten saan sen homman sujumaan paremmin. Elsa vetää niin kovat kierrokset noista mäkitreeneistä, että alas käveleminen on ollut ärsyttävää, kun se on hihnassa painanut puolelta toiselle niin sitten vaan syttyi lamppu, että otan sen lyhyellä hihnalla alas. Yksinkertaista ja hermot säästyy. Voi keskittyä olennaiseen eli treeniin.

Eilen kävin ensimmäistä kertaa suppailemassa kaverin kanssa. Elsa kylläkin jäi kotiin. Oli kyllä hyvää erilaista liikuntaa. Kierrettiin järvi ja matkaa tuli noin 5 km kun tarkistin retkikartasta jälkikäteen. Oli kyllä tosi hieno sää ja oli hauska mennä tutkimaan yhtä niemeä missä meni joku luontopolku. Vesikään ei tuntunut yhtään kylmältä tai sit siihen tottui nopeasti.

Jotain juoksuun liittyviä välineitä on tullut taas ostettua. Sorruin sitten kompressiotrikoisiin, koska ajattelin nyt kokeilla tätä oljenkortta näiden jumien ehkäisyyn. En kylläkään raaskinut ostaa mitään 2XU-trikoita, koska toi juoksuvyö kyllä kuluttaa aika tehokkaasti juoksuvaatteita. Ostin Socin kompressiotrikoot jotka oli puolet halvemmat. Mielenkiinnolla nyt sitten jään odottamaan ensimmäistä kokeilua.. Sitten facesta ostin käytettynä Non-Stopin juoksuvyön missä on jalkalenksut. Niiden pitäisi tulla tällä viikolla. Aivan mahtavaa sillä alkoi mennä vähän hermo tuohon nykyiseen juoksuvyöhön mikä ei ole kovinkaan käytännöllinen, jos koira vähänkään vetää.

Kommentit

  1. Koiran kanssa suppailu vasta kivaa onkin! Päästiin Kodan kans testaamaan elokuussa, hienosti maltto olla laudalla ja saa ite parempaa treeniä kun koira tuo painoa. Videomatskua meijän suppailusta löytyy täältä.

    VastaaPoista
  2. Täytyy ensi kesänä kokeilla, jos tulee mahdollisuus :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit