AVO0

Nyt on tokon avo näillä säännöillä korkattu. Koe ei mennyt nappiin eikä siis tulosta tullut. Elsalla oli taas ihan hirveesti haistelua, että sen takia nollas kiertoliikkeen ja ruudun. Nurtsi kiinnosti Elsaa jo kehää odotellessa tosi paljon.

Mutta siis koe oli Koivykylän kentällä ja tuomarina oli Susanna Berghäll. Koe tais olla jotain tunnin myöhässä joten aikaa meni ennen kehää, koska katsoin myös kaverin voittajaluokan suorituksen joten oltiin muutenkin hyvissä ajoin. Liikkeet oli sekoitettu ja tehtiin kahdessa erässä mikä mun mielestä oli hyvä, että sai pitää tauon välissä.

Paikalla istuminen 10
Seuraaminen 7,5 yksi pa jäi tekemättä ja oli väljyyttä
Jäävä seiso 8,5 haistelua
Luoksetulo 6 kaksi käskyä maahan, oli haistellut maata. Lisäksi hyppäs reiteen tullessaan perusasentoon.
Jäävä maahan 0 jäi seisomaan
Ruutu 0 alkoi haistelemaan ja kikkailemaan. En tiedä et vetikö nurtsi puoleensa vai eikö nähnyt koko ruutua. Onneksi saatiin uusia tämä treenimielessä ja käytiin Elsan kans katsomassa ruutua ja sitten se meni hyvin.
Nouto 9
Kauko 0 maahanmenoon tuplaa ja vikaa ei ees tehny
Hyppy 10
Kiertoliike 0 haistelu vei mukanaan tässäkin
Kokonaisvaikutus 7

Aika monesti sitä jää vellomaan kaikkiin virheisiin eikä muista miettiä niitä kokeen onnistuneita juttuja joten listaan nyt loppuun niitä hyviä juttuja sillä olihan tuol herranjumala kuitenki pari kymppiä ja yksi ysi.

- Luoksepäästävyydessä Elsa oli tosi kiinnostunut tuomarista ja jopa hyppäs tuomaria vasten jossa tuomari vähän silitteli Elsaa. On se ihanaa, kun Elsa tykkää kaikista.
- Seuruussa oli hyviä pätkiä ja se peruuttaminen ei ollut niin pahaa mitä treeneis. Ei kyllä parastakaan, mutta ei vaikuttanut siltä, että olis ollut ihan pihalla koko hommasta.
- Luoksetulo oli nopee!
- Paikkaistuminen oli tosi hyvää.
- Hyppy oli hyvä.
- Ruudun teki tosi hienosti sitten kun saatiin se treenimielessä tehdä uudestaan.
- Kehän ulkopuolella tarjosi kontaktia tosi paljon itse.
- Kehääntulot oli hyviä.
- Itse ei ihan lannistunut kehässä vaikka tuli niitä nollia. Eikä myöskään mennyt päivä pilalle näistä. Olen siis oppinut jotain siitä miten pettymyksiä voi käsitellä.
- Elsa oli iloinen kehässä. Ei tuntunut oikein lannistuvan vaikka tekiki väärin sen kierron.

Laitan nyt videon vaikkei olekaan mitään priimaa.;)

Kommentit

 1. Kiva että saitte uusia ruudun treenimielessä. Hyviä pisteitäkin mahtui mukaan :) harmi, ettei tulosta tullut, mutta tietääpähän mitä taas treenaa. Ja ihanan positiivinen postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Treenattavaa kyllä piisaa.:) Vaik siis treeneissä tuo kyllä nuo osaa, mut jotenki nyt pitäis saada kisaharkoista viel noita ongelmia esiin, että voi korjata.

   Poista
 2. Musta tuo pitäs olla halutessaan oletuksena että saa harjoitusmielessä uusia liikkeen. Koska meillähän oli alkuun se ongelma että Luna ei hypännyt estettä ollenkaan vaan kiersi, vaikka normaalisti 99,9% todennäköisyydellä hyppäsi. Sitten kerran kokeessa tuomari sanoi että ota liike uudestaan, jotta Luna pääsi hyppäämään ja sen jälkeen se onkin hypännyt myös aina kokeessa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä ymmärrän ettei kokeissa ole aikaa uusia kaikkia liikkeitä tai ees jotain yksittäistä. Nyt oli kymmenen koiran iltakoe joten aikaa oli vähän enemmän ja ruutu sattui olemaan viimeinen liike niin ehkä siksi tuomari kysyi halutaanko uusia. En siis itse edes kysynyt.:) Mä luulen, että tämä teki Elsalle hyvää, koska sillä on joskus ollut uusien liikkeiden kanssa se ettei ole tajunnut, että kokeissa on se liike vaan tekee jonkun vanhan tutun kaavan mukaan.

   Poista
 3. No oli tuolla paljon hyvää ja rohkiaa kyllä lähtä nurmikokeeseen tämmösen kanssa!:) Ruudun kertaaminen hieno homma, kun oli vimppana liikkeenä. Kesken kokeen en välttämättä lähtis tekeen, täällä yhessä kokeessa useempi kävi nuin korjaan ruudun ja siinä kävi niin, että ne koirat meni sinne ruudulle sitten merkinkierrossakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On aika rohkeaa kyllä ja aina sitä vähän miettii jälkikäteen miksi meni taas nurtsille.:D Sitten on kuitenki taas ilmomas ensi kesänä nurtsikokeeseen, kun aika kultaa muistot.:D Joo en mäkää kesken kokeen välttämättä menis korjailee mitään, ihan senki takia ku se palkattomuus taas viivästyy.. enkä tiedä kui moni tuomari ees tykkäis tollasesta, itse en ainakaan uskaltais mennä ehdottamaan et voiko uusia. Nyt onneksi tuomari itse kysyi haluunko tehdä uudestaan niin tottakai suostuin.:)

   Poista
 4. Ihanaa kun oot listannu nuo kaikki hyvin menneet jutut! Pitäisi itsekin keskittyä välillä nihin hyvin menneisiin asioihin joita yllättäen löytyy kasoittain huonoistakin kokeista/treeneistä. Kivaa tekemistä videolla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yritän nyt vähän muuttaa omaa asennetta etten lähtisi vaan juuttumaan niihin huonoihin kohtiin, koska sitten ne onnistumiset vähän niinku unohtuu. Tottakai noista epäonnistumisista löytyy paljon treenattavaa, mutta oli myös paljon asioita mitkä yleensä onnistuu ja uskon et nyt oli yksittäinen kerta ku meni pieleen.:)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit