Sateenkaariruutu

Joskus ostin rally-tokokokeista monivärisen ruutunauhan missä jokainen sivu on eri värinen. Mun käsittääkseni näitä ei enää edes ole missään myynnissä, ei sitten tainnut olla kovinkaan hitti.. Mullakin on tämä lojunut kaapissa melkein käyttämättömänä, jotenkin aina ottaa sen keltaisen nauhan mukaan treeneihin. Nyt kuitenkin ajattelin kokeilla tätä. Ihan hauskan ruudun tällä saa eikä Elsa ollut moksiskaan monivärisestä ruudusta.

Tein nyt silleen miten tokoleirillä ohjeistettiin, että ruutuun lähetetään max kolme kertaa ja sitten koko ruutu siirretään eri kohtaan. Tänä iltana treenasin kolme lähetystä kolmeen eri kohtaan. Vähän meinasi olla taas välillä sitä vasemman tötsän kiertämistä, mutta kun sinnikkäästi jatkoin niin unohtui sekin säätäminen. Välillä vietiin yhdessä frolic keskelle ruutua ja lähetin ruutuun.

Loppuun vielä tehtiin tötsän kiertoa. En tiedä oliko virhe, jos nyt sitten jää seuraavassa treenissä mieleen juuri näiden tötsien kiertäminen ruudussa.

Kommentit

 1. Ai ku kiva kun jollakulla muullakin on sama ongelma ruudussa kun meillä :D Luna aina tarjoaa sen ruudun tötsän kiertoa vaikka ei oltas otettu ko. liikettä pitkään aikaan. ._. Pitää yrittää saada opettettua neiti erottamaan nuo kaksi liikettä...

  http://redmysterywithpaws.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää tuntuu olevan sitkeä ongelma.:D Sain tämän keväällä kitkettyä pois, mutta sitä tötsän kiertämistä tulee edelleen ajoittain. Tai ennemmin se taitaa olla niin, että menee reunasta ruutuun eikä varsinaisesti kierrä tötsää. Onneksi se ei nyt ihan nollaa liikettä kokeessa, mutta pisteitä lähtee joten pyrin nyt vaan pääsemään siitä kokonaan eroon.

   Poista
 2. Hieno ruutunauha! <3 vaikken tokoa harrastakaan niin huvikseen voisin jo tommosen ostaa :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit