Rally-tokomölli (VOI)

Keskiviikkona oli Koirakeitaan rallymöllit. Päivä oli tosi lämmin ja siel hallissa ei ollut ilmastointia joten se oli ihan pätsi. Olin muuten ekaa kertaa niiden uudessa hallissa (sama osoite, mut yläkerrassa) ja oli kyllä ihan mukavan kokoiset tilat, vois joskus talvella ehkä vuokrata, kun ei ole ilmastoinnin puuttumisella niin väliä.

Rata oli suht helpon oloinen, mutta Elsa oli tuosta kuumuudesta niin väsynyt ettei oikein jaksanut enää keskittyä, kun oltiin kahdeksas koirakko. Meni yli tunti odotellessa vuoroa ja se oli liikaa Elsalle. Onneksi sain tämän radan videolle, koska se tuntui siel radalla kamalammalta mitä videolla näkyi. Mua harmittaa ihan sikana silti ettei saatu sitä iloista suoritusta mitä mä olin mennyt hakemaan. Paljon tuli kymppivirheitä, kun Elsa ei keskittynyt noissa käännöksissä vaan rintamasuunta kääntyi jonkin verran ja peruutus ei onnistunut vaik ennen kehää peruutteli ihan hyvin.

Mut jotain plussaa pitää luetella ettei mee ihan valittamiseksi:
  • Elsalla heilui häntä koko kehän ajan joten ei se nyt niin kamalaa voinut olla vaik siltä musta tuntui että olin liikaa vaatinut pikkukoiralta noin kuumassa hallissa.
  • Pysyi oikealla puolen seuratessa oikealla puolella.
  • Lopussa hihnaa laitettaessa ei lähtenyt mopo keulimaan vaan se oli jopa ihan hallitun oloista.
  • Käytösruudussa istui hienosti vaikka vierestä meni koirakko ihan tosi läheltä ja koirana oli iso koira mitä Elsa jännitti ennen kehää.
  • Oikealla puolen maahanmeno hyvä.
  • Houkutuksessa ei mennyt putkeen eikä myöskään kiinnostunut lelusta.


Mä mokasin ja vahingossa uusein kolme kertaa joten hylky tuli siitä. Huomasin kyl heti ku sanoin et uusein et nyt muuten hylkäsin. Ei olis kyl muutenkaan tullut kummosia pisteitä, koska tuli neljältä kyltiltä -10 pistettä, koska ei peruuttanut ja käännöksissä aukeni ym. No annetaan anteeksi tämä, olihan siel tosi kuuma ja pitkä aika odotella siinä kuumuudessa. Vaatii vielä hurjasti ratatreeniä, ainakin peruuttaminen hämmentää Elsaa radalla vaikka yksittäisenä liikkeenä treeneissä onnistuu tosi hyvin. Pitää vaan saada nää uudet jutut integroitua radalle.

Kommentit

Suositut tekstit