Peruutusta ja polkujuoksua

Eilen käytiin iltalenkin yhteydessä treenaamassa peruutusta lähikentällä. Kokeilin ensin ihan vaan normaalissa seuruussa peruutusta, mutta Elsa poikitti sen verran, että otettiin sitten penkin vieressä muutama pätkä. Meni aika hyvin. Pysyy suht hyvin paikallaan joten naksuttelin oikeasta kohtaa. Sitten otin vähän matkaa seuraamista eteenpäin ja peruutusta ja sekin meni suht ok. Saisi kyllä vähän paremmin keskittyä paikan pitämiseen, mutta pikkuhiljaa..

Vähän meinaa syödä tokointoa, kun ei ole sopivia kokeita. Yksi potentiaalinen koe olisi parin viikon päästä, mutta mulla on silloin kesälomaa ja ei ole ehkä fiksua ajoittaa tokokoetta loman loppuun. Haluaisin mennä lomalla maalle ja Elsa tarvii kyllä aina parin päivän levon jonkun reissun jälkeen ennen kuin vois edes kuvitella mitään koetta. Pitää nyt varmaan katsoa taas kalenteria uusiksi, että onko nyt sit enemmän tokokokeita vai rally-tokokokeita ja päättää sen mukaan kumpaan lajiin sitten panostaa enemmän.

Tänään käytiin heti aamuseiskalta juoksemassa 10 km lenkki (postauksen kuvat tältä lenkiltä). En ole tätä lenkkiä ennen tehnyt ja mieteinkin että mahtaako 10 km täyttyä. Aikalailla tasan 10 km tuli täyteen. Lenkki oli aivan ihana, pitkä pätkä pellolla polulla. Olen nyt innostunut polkujuoksemisesta ja päätin ottaa tavoitteeksi lokakuun Helsinki City Trail -juoksutapahtuman. 11 km lenkki on varmaan ihan hyvä niin on vielä treenattavaa siihen. Ei toi kymppikään vielä mee mitenkään "kevyesti" joten lokakuussa varmaan tuo 11 km on ihan hyvä tavoite, kun ottaa huomioon sen maaston. Jossain metsäpolulla juokseminen on huomattavasti raskaampaa kuin tasamaalla juokseminen.


Kommentit

  1. Ihanan näköiset maisemat lenkkipolulla! :) oi päästäispä mekin jo selailemaan koekalenteria, mutta koevalmiuteen on meillä vielä niin pitkä matka. Noh, pohjat kuntoon huolella niin se varmasti palkitsee myöhemmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei meilläkään välttämättä ihan viel valmiita olla, mutta haluaisin käydä kokeilemassa missä kunnossa liikkeet on, kun möllejäkään ei ole. Kaikki liikkeet kyllä onnistuu yksittäisenä, mutta kisavire on aina vähän kysymysmerkki.:/

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit