Kammi-kylä

Lauantaina tehtiin retki Kauhajoen Nummijärvellä sijaitsevaan Kammi-kylään. Olin kuullut paikasta, kun sisko kävi siellä keväällä, muuten en olisi tiennyt koko paikkaa. Retkikohde oli huikea! Erkki Kalliomäki on rakentanut Kammi-kylän keskelle suoaluetta, siellä oli kolme rakennusta joista kaksi oli saunoja ja yksi isompi rakennus missä oli enemmän tilaa viettää aikaa. Ulkona oli myös saaressa grillipaikka. Huikeeta reissusta teki sen, että paikan isäntä oli paikalla. Oli mukava kuulla paikan tarinaa. Ja ennen kuin joku alkaa sanomaan niin Elsa oli isännän luvalla vapaana. Laitoin sen kyllä kiinni siinä vaiheessa, kun sinne tuli muita retkeilijöitä.

Tätä kaikkea oli ihan mahdotonta saada kameralle tallentumaan, paikka oli ihan täynnä upeita yksityiskohtia! Miten voi saada jostain kannosta ihan peuranpään näköisen? Tai kannonpalasesta linnun? Saunoja oli useita ja tuli fiilis, että olisi hienoa mennä tuonne saunomaan. Savusaunakin löytyi.

Syötiin evästä ja vietettiin aikaa. Sää oli loistava. Oli lämmintä eikä ollut hyttysiä yhtään.

Loppuun vielä Timo Wildernessin video mikä on kuvattu ko paikasta. Tämä on ilmeisesti julkaistu päivää ennen meidän retkeä. En tiennyt videosta, mutta tätä vinkattiin, kun kerroin retkestä facen ryhmässä. Aika makee video!


 

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit