Vallisaari ja Kuninkaansaari

Teen nyt postauksen tämän päivän retkestä Vallisaareen ja Kuninkaansaareen vaikkei Elsa retkelle mukaan päässytkään. Alkuperäinen suunnitelma oli, että ottaisin Elsan mukaan, mutta sää oli taas niin lämmin, että päätin sit jättää kotiin, kun ajattelin ettei tuolla saaressa välttämättä ole tarpeeksi varjopaikkoja. Päätös oli mielestäni ihan hyvä sillä olis siellä tullut liian kuuma koiralle. Paikka oli kuitenkin niin ihana, että ansaitsee postauksen ja samalla ehkä toimii inspiraationa jollekin.

Vallisaari sijaitsee Suomenlinnan vieressä ja sinne pääsee vesibussilla (samalla lipulla pääsee myös Suomenlinnaan ja Lonnaan). Saari on ollut pitkään suljettuna, mutta toukokuussa se avattiin virkistysalueeksi. Saari muistutti aika paljon Suomenlinnaa, mutta on luonnon puolesta paljon rehevämpää. Tosi kaunis paikka ja paljon vanhoja mielenkiintoisia rakennuksia.

Nähtävää riitti moneksi tunniksi. Kuninkaansaareen pääsee kävellen Vallisaaresta joten tuli käytyä sielläkin. Tosi kaunis paikka ja varmaan pitää tulla Elsan kanssa viileämpänä päivänä uudelleen ihan vaikka vain kuvausmielessä sillä saarella oli paljon kivoja kuvauskohteita/taustoja. Lippu vesibussiin maksoi 7 e ja samalla lipulla pääsi myös takaisin.

Kommentit

  1. Vau miten mielenkiintoisen oloinen paikka, enkä ollutkaan ennen kuullut! Tuonne on kyllä päästävä joskus. Heti rupes syyhyttämään käsiä, että sais kuvailla tuolla koiraa ja tietty vähän muutakin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Tuolla sais kyl koirasta kivoja kuvia, ei niin perinteisiä pönötyskuvia.:)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit