Uudet popot ja päivän piristys

Kävin eilen Stadiumissa ihan vaan kattelemassa aletuotteita ja sit muistin, että noi nykyiset addun juoksukengät vetelee kyl viimesiä. Tai oikeastaan parasta ennen päiväys on mennyt aikoja sitten.. Palvelu pelas ja ekaa kertaa ikinä valitsin juoksukengät henkilökunnan suositusten mukaisesti. Väri nyt on vähän tylsä, mutta mun kokoja ei ollut enää muita näissä malleissa. Kävin tänään testaa ja vaikutti hyviltä jalkaan. Nyt vasta huomaakin eron miten kuluneet ne vanhat kengät oli. Saa siirtyä ne vanhat vielä maalle, kun siellä olevat on huonommat. Hyvää kiertoa näillä juoksukengillä! Olin juhannusviikon maalla. Rentouduttiin, tokoiltiin ym. Oli mukava viikko.

Tänään kun käytiin juoksee niin vastaan tuli toinen canicrossailija ja siinä hymyiltiin toisille, kun ohitettiin. Vitsi miten yksi hymy voi piristää päivää! Jotenkin koko päivän on ollut mieli maassa, mutta ton hymyn jälkeen hymyilin varmaan koko loppulenkin ajan.

Huomenna on rallymöllit, vähän jänskättää, kun ei olla ralleiltu nyt vähään aikaan kunnolla. Onneksi ne on vaan möllit eikä viralliset! Jos yrittäis vaan pitää hyvän vireen yllä ja jättäis kylttitavoitteet.

Kommentit

  1. Asicsit on parhaat! Mulla on aina Asicsin yksi ja sama malli, voin jopa tilata netistä sovittamatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainaki ekan juoksulenkin perusteella vaikuttaa hyviltä.:) Hinta vaan oli aika korkea, mutta onneksi näissä oli vähän alennusta.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit