Läpimurto ruudussa

Nyt on taas aktivoiduttu tokon suhteen. Isoin ongelma avon liikkeissä on ollut ruutu, koska Elsa on mennyt sivusta ruutuun. Nyt oon parin viikon aikana hinkannut ruutua oikein urakalla. Monta kertaa viikossa treenit ulkokentillä ruudun parissa. Sain jonkinlaisen läpimurron viime viikolla ja nyt näyttää siltä, että pikkumusta menee suoraan ruutuun!

Hirveesti toistoja tähän tarvitsi ja paljon vaadittiin Elsalta jaksamista, koska niitä epäonnistumisia tuli paljon. Nyt näyttää siltä, että ruutuun mennään suoraan joten voisi alkaa sitä vauhtia hakemaan lisää ja yleistämään ruutua erilaisiin nauhoihin ja tötsiin. Tänään tehtiin kisamainen setti kentällä, Elsalla oli vire ihan hirveen matalalla, mutta siitä huolimatta meni ruutuun suoraan edestä.

Nyt tarvitsisi enemmän kisamaisten treenien suunnittelua. Olen yrittänyt tehdä nyt kerran viikossa kisamaisen, mutta tuntuu etten saa niin hyvää virettä siihen yksin treenatessa kuin kimppatreeneissä. Olen kuitenkin iloinen, että nyt kaikki avon liikkeet voi ottaa mukaan kisamaisiin. Tähän asti olen tehnyt kisamaisia treenejä aina ilman ruutua, koska en ole halunnut vahvistaa sitä reunasta ruutuun menemistä.

Kuva tämän päivän treenistä, Elsa odottaa treenin alkua. Hitsi muuten miten kipeet jalat on eilisen juoksulenkin jäljiltä. Huomaa, että todellakin poistui mukavuusalueelta. Saa nähdä miten kipeät nää on huomenna, kun yleensä toinen päivä on se pahin.

Kommentit

 1. Miten olet lähtenyt opettamaan ruutua? Meillä on mysö tämä liike työnalla ja olisi milenkiintoista miten muut ovat saaneet sen rullaamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkuun ihan sheippasin ruutuun menoa ja tein myös näyttöruutua. Näillä sain tosi hyvin Elsan menemään ruutuun. Toi reunasta meno taisi tulla kuvioon vasta, kun aloin tekemään samoissa treeneissä tötsän kiertoja niin ehkä se luuli, että ruudussakin pitää kiertää vasemman tötsän takaa.

   Oikeastaan olen tehnyt pelkästään sheippausta ja näyttöruutua, koska treenaan yksin. En ole laittanut mitään namialustaa/kuollutta lelua, koska en voi sitä saada pois, jos tekee väärin. Lisäksi Elsa on muutenkin kova haistelija niin en ole halunnut vahvistaa mitään mikä voisi palkata kuonon olemisesta maassa.:)

   Musta sheippaus oli alkuun tosi hyvä, kun olen sheipannut Elsalle paljon erilaisia asioita. Palkkasin aina ruudun sisällä jotta se ruudussa oleminen vahvistuu.

   Matkaa olen treenannut aika paljon silleen, että jätän Elsan istumaan kauemmaksi ja menen itse puoleen väliin ja käskytän ruutuun niin olen saanut nopeampaa palkata Elsan ruutuun ilman, että se ehtii tulemaan vastaan hakemaan palkkaa. Jos on avustaja niin se voisi taas palkata ruutuun. Teen kyllä välillä sitäkin, että olen siellä kaukana vieressä lähettämässä eli en aina mene puoleen väliin.

   Tulikohan tästä kovin sekava vastaus.:D

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit