Blogihistorian TOP 9 -postaukset


Olen kirjoittanut tätä blogia toukokuusta 2012 asti ja ennen tätä tuli kirjattua Elsan kuulumisia silloiseen käsityöblogiini mikä tuli kuopattua pari vuotta sitten, kun aikaa käsityöbloggaamiselle ei enää oikein löytynyt. Olen siis kirjoittanut käytännössä koko Elsan eliniän ajan sen kuulumisia blogiin. Aika usein tulee katsottua mitkä postaukset on ollut luetuimpia ja nyt vasta koostan TOP 9 blogipostaukset. Ainakaan en muista, että olisin ennen tästä kirjottanut blogiin.

Jos näiden perusteella pitäisi vetää johtopäätös mitä luetaan eniten niin näyttelyhihnapostaus on ollut oikeastaan aina kärjessä ja sen jälkeen tulee koepostaukset. Myös kaikki ongelmapostaukset kiinnostaa. Listasta puuttuu tällä hetkellä hihnakäytöspostaukset, mutta ne ovat olleet aika monesti luetuimmissa. Olenkin miettinyt, että pitäiskö kirjoittaa hihnakäytösjuttuja enemmän? Meillä ei  varsinaista hihnakäytösongelmaa enää ole, mutta tie tähän pisteeseen on ollut tosi pitkä.


Pahanmielen möllit -postaus on kans yksi mikä on tavallaan huvittanut, että se on ollut niin suosittu. Muistan vielki kyseisen möllin paskan fiiliksen. Onneksi nämä onnistuneet kisapostaukset on kans ollut vähintään yhtä suosittuja eli ehkä lukijoita kiinnostaa ne onnistumisetkin. Junkkaripostaus tulee aina pintaan syksyisin, kai porukka sit googlettaa junkkarijuttuja ja näin se postaus ponnahtaa aina esiin. Samoin bretonikerhon maastokoulutus tuntuu olevan aika usein nois "kuukauden suosikeissa", saa nähdä ponnahtaako top ysiin jossain vaiheessa.

Tokoharrastajille ei enää ulkokentät kelpaa -postaus on kans ponnahtanut top ysiin. Luulen, että otsikko on ehkä provosoiva ja siksi kiinnostusta herättävä. Itse postaus taas on kirjotettu siltä kantilta, että ainakin allekirjoittaneelle ulkokentät kelpaa.


Kommentit

Suositut tekstit