Hyppytekniikkaa ja putkea

Mun piti pysyä täs blogissa jotenki järkässä, mut mul kävi niin et siirsin tänään kamerasta koneelle kuvat, siitä uudesta kamerasta, niin meni sit kuvat ihan sikin sokin. Näemmä se päivämäärä oli siinä ihan päin helvettiä ja ne on nyt sikin sokin 2014 kuvien seassa. Meni hermot ja päivittelin siinä samalla tätä konetta ja ostin uudemman iMovien joka vaatii nyt vähän perehtymistä. Mähän oon kuvannut videoita viimeisen vuoden (tai pari) ajan lähinnä kännykällä ja muokannut ne suoraan kännykän iMoviella. Siksi mun koneen iMovie oli vähän jäänyt jälkeen ja nyt kun päivitin sen niin onhan se ihan erilainen joten kikkailen joku toinen päivä sillä paremmalla ajalla. Samoin kaivan ne kuvat sit paremmalla ajalla.  Tietenkin ne videotkin oli sikin sokin.. Onneksi kuvasin alla olevan hyppytekniikkatreenin kännykällä niin saan jotain matskua blogiin.


Käytiin viime viikolla kaverin kanssa kentällä treenaamassa. Elsa treenasi hyppytekniikkaa ja putkea rallytyyliin. Hyppytekniikkaa tein niillä ohjeilla mitä Ulla Kaukosen tunnilta sain. Tehtiin vain perussarjaa tällä kertaa, kun sen muistin paremmin miten rata kootaan. Elsa onneksi muisti heti mikä on homma ja lähti hyvin hyppimään. Jos nyt vaikka oikeesti aktivoituisi tässä, Elsaki tykkäsi näistä treeneistä tosi paljon. Video huojuu, kun laitoin kännykän renkaaseen kiinni enkä yhtään tajunnut, että tuulee sen verran, että rengas vähän heilui.

Putkitreenissä putki oli kaarella ja Elsa meni toiseen suuntaan putken hyvin, mutta jotenkin toisinpäin kääntyi putken sisällä takaisin. En tiedä mikä aivopieru tämä oli. Saatiin onneksi pari onnistunutta kertaa siihen vaikeampaan suuntaankin. Tein myös seuruusta putkeen lähetyksen ja putkesta takaisin seuraamaan, tässä ei mitään ongelmaa, kun tein siihen helpompaan suuntaan. Lisää putkiharjoitusta kyllä tarvitaan.

Jäin muuten pohtimaan et pitäiskö mun videoida hyppytekniikat jatkossa Elsan toiselta puolelta, kun toi melkein musta jalka jotenkin häiritsee katsomista. Tai ehkä vääristää miten jalka liikkuu? Voisin jatkossa hidastaa koko setin enkä vain paria pätkää.

Kommentit

 1. Mitä mieltä Ulla oli Elsan tekniikasta? Pitäs kyllä kaivaa taas ne ohjeet jostakin, ihan luvattoman vähän on tullu tehtyä hyppytekniikkaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin sitä mieltä ettei Elsalla oo tarpeeksi voimaa takajaloissa ponnistamiseen. Myös jonkin verran toispuoleisuutta on, johtunee ehkä tosta heikommasta polvesta.

   Mä teen hyppytekniikkaa, kun Elsan tokohyppy on niin huono, kun menee matalassa vireessä tosi lähelle estettä ja hyppää laiskasti niin et este kopisee. Nyt kun se rimaki voi tippua niin olis ihan jees, jos Elsa hyppis oikein. Onneksi Elsa tykkää noista treeneistä et menee hyvin ihan aktivointimielessäki.:)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit