Kevättä

Blogin päivittäminen on nyt jäänyt aika pitkäksi aikaa. Ensin oli syynä kiireet ja sitten Killen kuolemasta oli tosi vaikea kirjottaa. Viime postauksen näpyttelin itkien, mutta nyt kun sekin on rykäisty niin voisi palata kevään tapahtumiin. Alottaen vaikka juurikin Killestä. Killelle tuli patti otsaan helmikuussa ja aika pian oli selvää, että se on varmaan kasvain. Eläinlääkäri totesi, että se on todennäköisesti kasvain, ei siitä mitään koepalaa edes otettu, kun selvää oli ettei 15-vuotiasta koiraa aleta leikkaamaan. Kille eli sitten päivä kerrallaan ja kasvain isoni kylläkin. Lopulta Kille oli päästettävä menemään, kun se kasvain alkoi leviämään niin isoksi. Pitkän ja hyvän elämän Kille sai elää ja oli tosi pirteä loppuun asti. Eläinlääkärikin oli kuulemma ihmetellyt, että onko Kille oikeesti 15-vuotias!

Mä täytin pääsiäisen aikaan pyöreitä ja vietin synttäreitä pienellä kaveriporukalla laivalla. Oli kyllä niin mahtava risteily! Tukholmassa oli sää aivan loistava niin mikäs siinä vähän shoppailessa. Laivalla syötiin buffassa itsemme ähkyyn, käytiin kylpylässä ja sitten bailattiin. Elsa oli tämän aikaa hoidossa ja itse asiassa hoitokeikka venyi reiluksi viikoksi mökillä. Elsalla oli kuulemma ollut siellä hauskaa. Vähän sain elää koiratonta elämää siinä. Olis se vaan niin kauhean tyhjää, jos ei omistaisi koiraa!

Juoksulenkit on jatkunut kokoajan. Kauan odotettu väriestejuoksukin on juostu. Järjestelyt tosin oli tosi huonot, kun mm narikasta loppui tila kesken ja informaatio tästä ei kulkenut niin odotettiin yli tunti kylmissään ja myöhästyttiin lähdöstä ja samalla myös lämmittelystä. Kylmiltään sitten juoksemaan esteille ja osa esteistäkin oli rikki. Oli kyllä pettymys järjestelyjen osalta. Mut mä oon ihan hirveen iloinen siitä, että ylitin itseni parilla esteellä! Mä oon aina ollut ihan nössö jyrkissä liukumäissä, mutta nyt mä menin kolme ihan törkeen jyrkkää liukumäkee alas! Oli kyllä ihan huippufiilis, kun onnistuin.:D Jotenkin olen aina pelännyt mennä uimahalleissa ym niihin isoihin mäkiin..

Ostin erään juoksuvalmennuksen joten mitään tarkkoja juttuja en nyt tänne blogiin laita meidän juoksutreeneistä, kun se on kiellettyä. Jotenkin alkoi tuntumaan, että mä jumitan sitä samaa vitosta ja kaipasin vaihtelua juoksuun. Samalla meni salitreenitkin uusiksi joten tosi hyvä juttu sekin! Alkoi se vanha salitreeni jo tympimään ja tuntumaan tehottomalta joten tää oli musta tosi hyvä juttu ostaa valmis treenipaketti. Treenit on ollut kivoja ja erilaisia mihin olen tottunut. Elsa on tottakai päässyt juoksulenkeille mukaan joten canicrossailu jatkuu.

Eilen meidän vakkarijuoksulenkillä oli tulvinut joki tielle. Onneksi tuolta ylhäältä pääsi kuivana yli, mutta Elsa olisi mennyt vaikka uimalla yli! Ennen Elsa on ottanut tuosta joesta vain nopeesti shotin, mutta nyt Elsa vissiin kaipas viilennystäkin.Uuden kamerankin sitten ostin, osaksi synttärirahoilla rahoitettu hankinta. On nyt ollut testikäytössä, kun kävin lemmikkimessuilla kuvaamassa kaverin koiran kehää ja tänään koirapuistossa. Jotain videopätkiäkin olen ottanut. Nyt vaan on ollut sen verran sateista ettei ole päässyt kunnolla vauhtiin. Vähän pitää viel treenailla, että saa tästä kaiken irti. On kyllä kätevän kokoinen ja just sellaista pienempää kameraa etein millä saa järkkärilaatuista kuvaa.

Rally-tokoa ollaan treenailtu. Voittajan liikkeitä hiottu paremmaksi ja myös mestariluokan liikkeitä kuntoon. Oikean puolen käännökset etenkin on työn alla. Pitäisi saada nyt enemmän ratatreeniä, kun viime kisoissa Elsa tais vähän hämmentyä oikean puolen seuruusta radalla, kun ollaan tehty enimmäkseen erillisenä treeninä eikä radan yhteydessä.

Kommentit

Suositut tekstit