Rally-tokokokeissa nollakoirakkona

Tänään oltiin Espoon rally-tokokokeissa voittajaluokan nollakoirakkona. Hyvä tasotsekkaus, kun tuntui ettei olla vielä valmiita viralliseen starttiin. Nollakoirakko suorittaa käytösruudun ensimmäisenä ja itse radan viimeisenä, tein vielä radan jälkeen treeninä siirtymän käytösruutuun ja lyhyemmän käytösruudun niin saatiin siirtymätreeni maalista käytösruutuun. Saatiin myös arvostelulomakkeen niinkuin virallisissa kisoissa, onneksi tajusin mennä pyytämään tätä.

Rata tuntui aluksi tosi vaikeelta, kun katsoin ratapiirrosta, mutta onneksi radalla se sujui ihan ok. Treenailin ennen kehää ja Elsa oli ihan kuutamolla tossa peruuttamisessa joten päätin etten sitä ala radalla vaatimaan, koska ei se voi siellä onnistua ku ei kerta ennen kehääkää tehnyt. Kotona Elsa peruuttaa tosi hienosti, mutta ei olla ratatreeneissä sitä paljoa tehty. Mun mielestä ihan hyvä et otin suoraan sen -10 pistettä, koska radalla hinkkaaminen olis saanut Elsan vaan epävarmaksi ja sitten alkaa se mopo keulimaan.

Tuomarina oli Iiris Harju joka oli mulle ihan uus tuomari. Tuntui olevan tosi tiukka. Pisteitä tuli yhteensä 74 eli oltais saatu tulos virallisesta startista.

Kommentit

Suositut tekstit