Rallattelua

Eilen käytiin Paulan ja Emman kanssa rally-tokoilemassa sirkuskentällä. Ei meil ollut mitään rataa eikä tonne sohjoon mitään kylttejä olisi saanutkaan, mutta onneksi rallatella voi ilman kylttejäkin. Mulla oli ihan epäsopivat kengät, koska halusin kävellä treeneihin ja juosta takaisin niin otin tavalliset juoksukengät, koska asfalttiosuudet oli jo sulia/kuivia. Vesihän noista meni läpi, mutta onneksi se ei haitannut enää juostessa kotiin, kun kroppa lämpeni niin hyvin.

Mulla oli ajatus treenata lähinnä sitä hihnan laittoa radan jälkeen ja siirtymää käytösruutuun. Eipä siinä paljoa tarvinnut käyttää aikaa, koska mitään ongelmaa nyt ei ollut vireen kanssa. Tehtiin sitten lähinnä seuruutreeniä. Elsa piti tosi hyvin kontaktin ja paikan. Ihan mahtavaa! Tehtiin kylläkin aika lyhyitä matkoja. Mä haluan nyt Elsalle priiman seuruun. Se on mennyt seuruussa niin hyvin eteenpäin, että tämä voisi nyt olla mahdollista treenata ns loppuun. Vasempaan käännöksissäkin käytti takapäätä tosi hienosti. Nyt vain taas lenkkitreeniä. Alkaa varmaan kentät olemaan siinä kunnossa, että voi treenata. Ei ainakaan voi enää olla luistinjäätä.

Kotiin tullessa bongasin alikulusta e-kirjaimen. Pitää mennä joskus ottamaan kunnon posekuva oikealla kameralla! Kiva kyllä kun on jo aika valosaa, eka kuva otettu treenien alussa eli kuuden aikaan iltapäivästä. Linnutkin lauloi, ihanan keväinen fiilis.


Kommentit

  1. Hauska kuva! :D Meidän seuruu on ihan päin metsää, juuriaan myöten. Löytyykö ruohonjuuritason vinkkejä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tein aikoinaan niin huonot pohjat seuraamiseen. Voisin sanoa et jos mulla olis pentu niin loisin hyvän pohjan pysyvälle kontaktille ja täysin suoralle perusasennolle. Kun nämä onnistuu niin sitten vähitellen pidentäisin matkaa.. Pitäisin tarkasti kriteereistä kiinni, jos ei kontaktia ja oikeeta paikkaa niin ei palkkaa. Musta tuntuu että nyt jälkeenpäin on ollut vaikeeta korjata noita virheitä varsinkin et saa pysyvän kontaktin..

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit