Helmikuu

Pakko kai taas todeta, että taas kuukausi hujahti nopeesti! Näitä kuvia kootessa tajusin muuten ettei helmikuulle tullut yhtään koiratapahtumaa! No mutta alkukuusta käytiin maalla viettämässä talvilomaa. Elsa tykkäs tosi paljon, kun sai juosta vapaana. Peltopyyparvikin löytyi ja Elsa teki sille hienon riistatyötreenin (= eli pysähtyi eikä mennyt perään ;) ).


Käytiin Lauhanvuorella retkellä. Tää oli ihana reissu ja tosi voimaannuttava. Kyllä vain tekee hyvää välillä viettää päivää luonnossa ihan rauhassa.

Elsa täytti viisi vuotta! Tää jos mikä on aikuisen koiran ikä. Onko se jo niin vanha? Apua, Elsahan on ihan pentu vielä.

Juoksulenkillä käytiin aika monta kertaa. Varmaan viikottain? Vitosen raja meni rikki ja ollaan lähinnä näitä vitosen lenkkejä menty. Elsan käyttäytyminen juoksulenkeillä on mennyt tosi paljon eteenpäin. Alkaa olemaan sellainen mitä siltä haluan.

Muuten ollaan tehty pitkiä lenkkejä ja mä oon neulonut. Sain muuten kirjotettua sukkamallin ohjeen loppuun ja se löytyy Ravelrysta. Tämä sukkaohjeprojekti on vienyt aika paljon aikaa, kun tuli neulottua paritki sukat ko ohjeella ennen kuin uskalsin kirjoittaa ohjeen ihan puhtaaksi.

Viime aikoina on ollut niin ihanan keväistä! Harmi vain kun mulla kramppas lihas bodybalancetunnilla niin on viime päivät pitänyt höllätä lenkkejä. Onneksi alan olla jo voiton puolella ja pystyin tekemään tunnin aamulenkin jo Elsan kanssa. Alkoi Elsassa olemaan jo virtaa ihan hullun paljon.

Treenien osalta ollaan lähinnä ralleilty kotona ja lenkin yhteydessä jotain seuruujuttuja. Paljon on vielä työtä ennen voittajan starttia.

Kommentit

Suositut tekstit