Treenipäiväkirja 2016

Viime vuoden treenipäiväkirja osottautui niin hyväksi, että ostin tälle vuodelle samanlaisen. Kalenterista kätevän tekee se, että joka päivälle on kokonainen sivu tilaa kirjottamiselle ja löytyy myös kuukauden kalenteri yhdeltä sivulta jonne voi laittaa kuukauden treenisuunnitelmat ylös. Ihan jokaista olkkaritreeniä en jaksanut kirjata ylös, mutta kimppatreenit ja koulutukset sekä kokeet kirjoitin.

Kommentit

 1. Mistä toi siun kalenteri on? Vaikuttaa kätevältä! Oon miettinyt, että pitäis rustailla paperillekin jotain treeneistä ylös ja tuollainen ratkaisu ois kätevä selata jälkikäteenkin. Yleensä noissa kalenterimallisissa on just ongelmana, ettei päivälle ole tilaa kuin muutaman hassun rivin verran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomalainen kirjakauppa näitä myy.:) Musta toi sivu on just sopiva koko rustailulle ja tässä on helppo sit vaik lisätä aiempaan päivään tekstiä. Tavallisessa vihossa koin ongelmaksi sen, että piti sitten pysyä kirjoittaminen järkässä eikä vanhaan treeniin mahtunut lisäämään mitään jälkikäteen.

   Poista
  2. Jees, kiitti! Täytyykin käydä tutkimassa :)

   Poista
  3. Jees, kiitti! Täytyykin käydä tutkimassa :)

   Poista
 2. Hyvä idea käyttää kalentereita treenipäiväkirjoina! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on just sopiva siihen, kun on tilaa kirjottaa.:) Pysyy hyvin treenit järkässä.:D Voi käyttää myös muutenkin kalenterina..

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit