Tammikuu

Tammikuu meni tosi nopeasti. UV ja eka viikko vietettiin vielä mun vanhempien luona maalla ja kun palattiin takaisin Vantaalle niin täällä oli jo täysi talvi. Kunnon pakkaset ja sitten vähän lauhtui ja sai nauttia pitkistä lenkeistä talvisessa säässä, nyt siitä talvesta ei oo oikein mitään jäljellä. Sataa vettä ja on liukasta. Onneksi on nastakengät niin ollaan silti päästy tekemään kunnon lenkkejä. Ajattelin tehdä pienen koosteen, kun kuvia tuli vähän otettua.

Nose Workia treenattiin alkukuusta tosi paljon. Ilmoitin Elsan hajutestimölliin, mutta jouduin perumaan sen sitten kuitenkin. Toivottavasti NW-kokeita olis tulossa sillä Elsa alkaa olla aika tikissä näissä haisteluhommissa!

Käytiin kaverin kanssa yhteislenkillä. Lenkkeiltiin muutenkin paljon. 4 km tuli täyteen canicross-projektissa. Yhdet kimpparallytreenit oli, mutta muuten ei olla yhteistreeneihin ehditty. Rally on nyt ollut olkkaritreeninä tosi suosittu. Jotenkin helppo treenata pienessä tilassa noita liikkeitä. Kovilla pakkasilla ei viittinyt ulos mennä treenaamaan ja niiden pakkasten takia nyt on kaikki kentät jäädytetty joten ei päästä vielä tokoilemaan kunnolla joten rallyllä jatketaan sisätiloissa. Ei kyllä yhtään haittaa, voittajaluokan kylteissä piisaa treenattavaa.

Kommentit

Suositut tekstit