Sunnuntailenkki terrieriseurassa

Tänään käytiin metsälenkkeilemässä terrieriseurassa. Edin ja Adan blogi muuten löytyy täältä. Voi sitä riemua, kun Elsa näki Edin! Ei olla vähään aikaan lenkkeilty yhdessä, oikeastaan en edes muista onko Elsa nähnyt Ediä sen jälkeen, kun Edi oli meillä hoidossa.

Me muuten juostiin kolmen kilsan lenkki yks ilta viikolla. Meni tosi hyvin se, kun olin etukäteen mitannut retkikartasta reitin. Oli helppo juosta, kun tiesi mihin asti pitää juosta, että kolmen kilsan tavoite tulee täyteen. Olin jo niin pitkään junnannut kahden kilsan juoksulenkeissä, että päätin kerrasta lisätä kilsan. Ihan kivan lenkkireitin osasin suunnitella, kun juoksumatka loppuu pellolle missä yleensä pidän Elsaa irti. Saa kätevästi tehtyä sekä juoksulenkin että Elsan juoksutuslenkin. Elsa oli niin into piukeena, kun se tajusi, että mennään pellolle. Nyt voisi tota kolmosta pari viikkoa juosta ja sitten lisätä taas kilsan jne.

Joutuukohan Elsa lähipäivinä kauneushoitoon, kun lumi paakkuuntuu tassujen väliin niin helposti. Tänäänki Elsan tassuja piti putsata vähän väliä. Ehkä anturavälikarvojen leikkaaminen estäis lumen paakkuuntumista?

Kommentit

 1. Onnea kolmosesta, yks hujaus ja se on jo vitonen! Mulla on orastavaa penikkatautia, aina käy niin että tauon jälkeen ahnehtii ja vielä koiran vetämänä ja sitte on paikat rikki :(

  Meillä Pyrylläkin tarttuu kaikki lumet tassuihin ja ne kyllä vie irtijuoksemisen ilon. Ostin nyt semmosen pikkutrimmerin ja aijon ajella kaikki pois anturoiden välistä, kunhan nää pakkaset pikkusen hellittää. Sormet ristiin, että trimmaus auttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä uskon et se vitonen menis aika pian, mutta yritän olla ahnehtimatta ettei sit tuu mitään takapakkeja.:)

   Joku trimmeri vois olla kätevä, mut tääl etelässä talvi on niin lyhyt et ajattelin vaan yrittää saksilla ottaa pahimmat. Tänäänki oli fleksilenkillä anturois paakkuja.:(

   Poista
  2. En määkään varmaan ois muuten ostanu, mutta ku just yhen lumipaukkulenkin jälkeen luin mainosta missä ne oli alessa niin lumipaukuille kiukustuneena ajelin kaupoille :)

   Poista
 2. Meillä ainakin on auttanut, kun ajelee tassut kokonaan klaniksi :) Pitäiskin toteuttaa taas joku päivä, kun paakkua on alkanut kertyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että leikkaaminen auttaa. Mä en oo tainnut edes kokeilla ennen, kun täällä etelässä ei tää talvi oo kuin korkeintaan pari viikkoa..

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit