Rallytreenivideo

Tämän viikon olkkaritreeneissä ollaan keskitytty oikean puolen takapäänkäyttöön ja pyörähdykseen oikealla puolen. Molempiin on tehty aiemmin pohjia ja tarvi nyt lähinnä vain muistutella näitä asioita. Pyörähdys oli aivan ruosteessa, mutta äkkiä se sieltä muistui, kun helpotin treeniä.

Oikealla seuraamisen takapäänkäyttö käännöksissä on ihan karseeta. Elsa osaa tasapainotyynyn päällä pyöriä molempiin suuntiin, mutta eihän se ole seuraamiseen sitten yhdistynyt. Olen nyt treenannut tätä käännösasiaa samalla tavoin mitä treenasin vasemmalle puolen vuosi sitten. Tässä postaus ja videoo siitä. Tänään päästiin siihen pisteeseen, että yhdistin oikealla seuruun ja tyynyn päällä käännöksen, mutta pitää mennä ulos treenaamaan, koska tämä vaatii enemmän tilaa. Pitää myös vaihtaa tyyny pahvitargettiin.

Tässä videoo eiliseltä lenkkitreeniltä. Löytyi pieni kuiva läntti eräältä parkkipaikalta. Virtaa oli ihan hirveesti, kun oli hyvät namit. Löysin pakastimesta paketin broilerin jauhelihaa ja paistoin sen nameiksi. Kyllä huomasi eron kuiviin nappuloihin verrattuna!

Kommentit

Suositut tekstit