Parin viikon joulu"loma"

Vietin pari viikkoa maalla vanhempieni luona. Loma heittomerkeissä, koska eihän työssäkäyvällä mitään viikkojen lomia ole ellei halua vuosilomapäiviä tuhlata keskellä talvea (eikä niitä välttämättä edes saa, kun kilpaillaan työkavereiden kanssa lomapäivistä). Tein sit etänä työpäivät joten saatiin kuitenkin viettää pari viikkoa maalla. Matkustettiin Elsan kanssa junalla ja siinä oli kyl oma säätämisensä, kun takaisin tullessa oli lemmikkivaunu hajonnut ja piti seisoa osan matkasta ennen kuin pääsin siirtymään oikeaan vaunuun. Onneksi loppumatkan saatiin istua ja vaunuunkin mahtui vaikka sinne yhteen oli ängetty kahden vaunun edestä populaa.

Tuli otettua vain kännykällä kuvia vaikka järkkäriki oli mukana, mutta ei vain sitten tullut otettua kuvia.. Tietenkin työpäivinä ei mitään aurinkoa edes ehditty näkemään. Pieni blogitauko tuli ihan tarkotuksella, koska halusin nyt vaan ihan rentoutua nämä vapaapäivät mitä oli. Nyt voiki sitten taas aktivoitua blogin puolella.

Elsa sai mennä kaikki lenkit vapaana ja voi että se nautti siitä! Paineli kovaa vauhtia pitkin peltoja ja metsiä. Killeki sai enemmän lenkkejä nyt kun lenkittäjiä oli enemmän. Jännä miten parissa viikossa voi ilmasto muuttua, aluksi lenkkeiltiin mutaisella nevalla, sitten maa jäätyi ja viimeisenä päivänä tuli jo vähän luntakin. Onneksi suurimmaksi osaksi oli jäistä niin ei tullut bretonipyykkiä joka ulkoilun jälkeen..


Suurimmaksi osaksi aika meni neuloessa. Elsan kanssa treenailtiin Nose Workii, siitä on tulossa oma postauksensa, koska videoin pari treeniä. Ekaa kertaa tehtiin nyt ulkoetsintää ja ajoneuvoetsintää. Ne onnistui hyvin.

Kaiken kaikkiaan nämä viikot oli tosi rentouttavia ja tuli kyllä tarpeeseen. Tänään palattiin takaisin Vantaalle ja huomenna paluu siihen paljon puhuttuun arkeen.

Kommentit

Suositut tekstit