Lenkkitokoa ja juoksulenkki

Tänään käytiin taas juoksemassa. Nyt tehtiin 5 km lenkki mistä juostiin kaksi 1 km pätkää. Kokeilin sport trackerissa sitä toimintaa mis se sanoo kilsan välein palautteen, mut eihän se mihinkään kuulunut taskusta joten piti sit välillä kytätä koska ollaan juostu kilsa putkeen. Harmitti ihan sikana, mutta ens kerralla sitten langattomat kuulokkeet mukaan vaik sit ei kuule pyöräilijöitä. Nyt tuntui lenkki paljon raskaammalta, mut tajusin loppulenkistä et näis molemmis kilsan pätkis oli pitkä loiva ylämäki et ei ihmekään, jos tuntui niin raskaalta. Ens kerralla sitten muu lenkki tai tämä sama toiseen suuntaan.

Loppulenkistä poikettiin lähikentälle tokoilemaan. Ajatus oli että leikitän vaan lapasella alkuvirittelyt ja sitten kisamaista. Ajatus oli hyvä, mut toteutus sitten ihan paska. Elsa leikki tosi kivasti virittelyjutut ja tuntui et menee hyvin kisamainen, mut ei se mennyt niin. Ihan simppeli kolmen liikkeet setti oli ajatus tehdä eli kaukot, luoksari ja seuruu. Kaikki vähän pienemmässä mittakaavassa. Kaukoissa maahanmenot oli ihan pirun vaikeita, piti antaa tuplakäskyä kokoajan ja luoksaris ei meinannut mennä maahan. En tiedä mikä ongelma noissa maahanmenoissa nyt oli. Halusin kuitenkin tehdä vikana vielä suppeemman setin ja kaukois pyysin vain yhden vaihdon, luoksari ihan pikkumatkalta ja seuruuki ihan lyhyt. Tämä vika setti on sit ainoo minkä kehtasin videolle jättää ja senki kans arvoin et poistanko koko paskan. No tulee nyt kuitenkin. Jäi jotenki paska fiilis. Aina ei voi ymmärtää ranskalaisen taiteilijaluonnetta.

Kommentit

 1. On tuo kivemman näköstä menoa ku meillä! Mun bravuurini on sössiä kaikki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun bravuuri on ärsyyntyä, jos kaikki ei mee suunnitellusti.:D Jotenki alkoi niin turhauttamaan tuo maahanmenojuttu, kun ei millään maahan.:D Sit kun on herkkä koira joka tajuaa heti jos mun verenpaine nousee niin ei se sit tsemppaa enää.:P

   Poista
 2. On tuo kivemman näköstä menoa ku meillä! Mun bravuurini on sössiä kaikki :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit