Koevuosi 2015Meillähän loppui tämän vuoden koekausi jo marraskuussa, mutta jotenkin on jäänyt yhteenveto tekemättä. Oikeastaan olen unohtanut jo alkuvuoden kisat ja muistelin, että kisoja olisi ollut vähemmän. Meillä oli pitkä kisatauko kesän - syksyn ajan, koska Elsalla oli niin paha ylivirittyneisyys kehässä..

KAER: Meillä oli suunnitelmissa ensimmäinen avostartti, mutta sitten ne kokeet vähän jäi.. Kesällä tuli haettua vesityöpisteet (12 p.) jotka on voimassa myös ensi kauden joten katsotaan josko ensi vuonna ihan sinne maastoonkin..

TOKO: Alunperin oli ajatus yrittää koularia ennen sääntömuutosta, mutta lopulta piti luovuttaa tässä ja jäädä tauolle, kun Elsa höselsi ja teki kunniakierroksiaan kesken kehän. Alkuvuodesta saatiin 3 x AVO3-tulos.

RT: Rally-tokossa startattiin peräti seitsemän kertaa. Oli samaa höseltämistä mitä tokokehissäkin niin siinähän tuli kymppivirheitä tosi helposti.. Kaksi hyväksyttyä saatiin avosta ja viimeinen olikin kolmas hyväksytty avosta joten syksyllä tuli vihdoin RTK2-koulari. Syksyn kehäkäytös oli tosi hyvää joten ehkä se pahin hösellyskausi on nyt selätetty.

Kommentit

Suositut tekstit