Jessicalla

Käytiin viime viikolla Jessicalla tokoilemassa. Tsekattiin Elsan avoliikkeet läpi. Alkuun tehtiin kisamaisesti kaikki liikkeet putkeen, en välipalkannut. Pienet kehut vaan liikkeiden väleissä. Elsalla oli joku haistelupäivä ja kaikissa maahanmenoa sisältävissä liikkeissä piti haistella maata. Seuraamisessakin vähän haisteli.

Ruutu oli heikoin lenkki, ei mennyt ruutuun ollenkaan. Muut liikkeet sujui ihan ok, mitä nyt haisteli. Jopa kiertäminen onnistui oikein! Siirtymät oli ihan ok. Ei kertaakaan tehnyt mitään hepulirinkiä tai syöksynyt mihinkään suuntaan et tässä on kyllä tultu eteenpäin! Harmittaa toi ruutu ihan sikana, kun se on niin retuperällä. Muuten vois ehkä mennä jo kokeisiin. Tuntui muuten tosi pitkältä koko avo putkeen. Pitäis alkaa näitä kisamaisii ottaa nyt enemmän!

Seuraamisessa meidän pitää ottaa taas kontaktin vahvistamista, koska välillä se kontakti tippui pitkäksikin aikaa. Tässä oli hyviä harjoituksia peruuttaminen koira tullen mun edessä ja siitä sit seuraamaan, alkoi hyvin pitää kontaktia silleen. Toinen hyvä oli, että perusasennosta suoraan kääntyminen jompaan kumpaan suuntaan ja siitä suoraan eteenpäin. Voisin näitä ehkä videoidakin, kun treenataan.

Ruudussa vois ottaa targetin käyttöön. Oon tähän mennessä välttänyt targettia ettei vahvistu se haistelu ja etsiminen, mutta nyt kuitenkin Jessica suositteli targettia ja sitä treenattiinki. Meni ihan ok. Mun pitäis olla tarkempi mihin kohtaan haluan Elsan menevän etten palkkaa eri paikoista.

Haisteluun pitää puuttua heti, torua siitä ja käskeä istumaan sen jälkeen mieluummin kuin maahan, koska maassa ollessa haistelee helpommin.

Tötsän kierto ei sitten erillisenä liikkeenä toiminut. Elsa lähti kyllä tötsälle päin, mutta kääntyi ennen sitä. Hitto että ärsyttää. Pitäis tollaseen puuttua ja vaatia se kierto, kun selvästi osaa, mutta höntsäilee jotain omiaan. Ylipäätänsä pitäis varmaan alkaa vaatimaan enemmän eikä antaa soheltaa. Kyllähän se 30 minsaa oli aika pitkä aika Elsalle ja alkoi toi säätäminen vasta lopussa kunnolla et ehkä menee senki piikkiin ettei jaksanut enää niin täysiä keskittyä.

Kommentit

Suositut tekstit