Hihnalenkillä koirakaverin kanssa

Meillä keskityttiin kesä ja syksy hihnakäytöstreeniin ja se on alkanut tuottamaan hyvin hedelmää. Elsahan menee mun kans kaksisteen tosi hienosti nää peruslenkit, mutta Elsa on aina ollut tosi huono yleistämään hyvää hihnakäytöstä (ja mä huono pitämään kriteereistä kiinni..). Tuntuu että aina uudessa paikkaa pitää kokeilla, että onko täällä samat pelisäännöt käytössä vai voinko vetää ja innostua sinkoilemaan eri suuntiin. Sama tuntuu pätevän koirakavereiden seurassa, kierrokset nousee ja possuilu alkaa. Edi oli meillä hoidossa viikko sitten pari päivää ja ajattelin et käytän nyt tilaisuuden hyväksi ja treenataan hihnakäytöstä koirakaverin seurassa. Tämä meni oikeastaan paremmin kuin osasin odottaa, ensimmäisellä lenkillä Elsa vähän taas kokeili et onko nää säännöt viel voimassa kun on Edi mukana, mutta sen jälkeen ei tarvinnut asiasta keskustella vaan hihnakäytös oli tosi hyvää kaikki päivät mitä Edi meillä oli. Piti oikein ottaa todistusaineistoa.


Mua naurattaa vähän et miten tästä huomaa koirien eri intressit. Edi kävelee asfaltilla siististi kun taas Elsa menee mudassa haistellen. Mä oon aina antanut Elsan haistella lenkeillä, koska se on sen mielestä niin kivaa. Ainut vika tuossa on juurikin se, että Elsa sotkee itsensä tuolla mudassa, mutta sellaista se nyt vain on. Mieluummin antaa toisen nauttia hajuista, kun se tuntuu olevan sille niin tärkeetä.

Kommentit

 1. Meilläkin huomaa jo kahdessa koirassa eron: Ässä kulkisi vain asfaltilla ja Femma rymyää pitkin pusikoita hajujensa perässä. Femmakin on saanut nyt vapauden kulkea pitkällä hihnalla ja haistella, koska osaa käyttäytyä paremmin. Silti edelleen liiankin tuttua tuo ajoittainen innokas sinkoilu x( Treeniä treeniä, tämä teidän video onkin meille hyvä tsempitys, tähän pyritään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tämä video toimii tsempityksenä!:)

   Poista
 2. Mua vähän hävettää toi Edin pinkki hihna :D Mutta hienosti menee!!

  VastaaPoista
 3. Ihana pinkki hihna.. :D oikeesti tulin vaan huikkaamaan, että tajusin lopulta alkaa blogin "lukijaksi" tuolta alhaalta - se ominaisuus tuntui olevan vähän hukassa kun ei heti silmiin osunut.
  Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on ehkä vähän piilossa.:D Jotenkin tuo reunapalkki on niin täynnä, että ajattelin siirtää lukijat alas. Mukavaa joulun odotusta sinnekin!:)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit