Hyppytekniikkatunti

Tänä aamuna suunnattiin kaverin kanssa Sporttikoirahallille hyppytekniikkayksärille. Olin varannut meille Ulla Kaukosen hyppytekniikkatunnin heti aamuysiksi. Vähän meinas olla väsynyt olo, mutta hyvin tunnista selvittiin, pääasia että Elsa oli hereillä!

Tunti oli kyllä tosi antoisa. Tehtiin kahdenlaisia treenejä ja Elsa oli ihan mukana hommissa vaikkei olla koskaan tehty tällaisia harjoituksia. Hyvin meni sarjankin vaikka oli uusi juttu.

Elsalla on ongelmana se ettei takajaloista löydy tarpeeksi voimaa ponnistamiseen. Pitäisi käydä fyssarilta hakemassa tähän ohjeita. Suoraan istuminen oli vähän hankalaa, helposti jäi vasuri sivulle (se heikompi jalka), mutta saatiin jalat suoraan, kun lähdössä otin Elsan jalkojen väliin istumaan. Taidan jatkossa tehdä näin harjoitukset, koska saa ne jalat oikein ja Elsa ei tässä hae katsekontaktia mitä sivulla istuessa tekee. Hyvin lähtee siitäkin hyppäämään koko sarjan läpi joten miksei..

Nyt pitäisi vaan vähän suunnitella missä sitä treenaisi. Ei viitsisi aina kallista hallia varata tätä varten, kun ei muuhun sitä hallia tarvitse vielä tähän aikaa vuodesta (tokoilla ja ralleilla voi ulkonakin..). Ullalta kyllä sain vinkit radan rakentamiseen kotikonstein, että varmaan niillä voisi mennä. Hypyt oli kuitenkin vaan sitä 20 cm luokkaa.

Kommentit

Suositut tekstit