Herajärven kierros

Sateisena iltana on hyvä palata parin viikon takaiseen vaellusreissuun. Tehtiin vaellus Jennan ja Edin kanssa Kolille. Sää oli mitä parhain, oli tosi lämmintä ja aurinko paistoi, kesän parhaita säitä eli oltiin varattu kesäloma koko kesän parhaille viikoille. Kierrettiin Herajärven kierros ja maisemat oli tosi upeat koko matkan. Maasto oli kylläkin haastavaa kuljettavaa, tuollaista kivikkoa koko matka.

Näihin postikorttimaisemiin ei voinut kyllästyä, ihan uskomatonta että tuollaisia maisemia voi olla edes olemassa.

Emme raahanneet kuin yhden päivän vedet mukana, koska siellä oli useampi kaivo mistä täyttää vesipulloja. Eräs kaivo oli vähän etäänpänä. Jätettiin rinkat risteykseen ja käveltiin parisen sataa metriä ja sitten tuli eteen tuollaiset portaat johonkin aitaukseen. Oli vähän jännä fiilis ja jätin Elsan varoiksi puuhun kiinni ja menin aitaukseen tietämättä mitä eläimiä siellä tulee vastaan, no lampaita! Aivan ihania lampaita jotka tuli laumana tutkimaan mun hupparin taskut. Voi että ne oli pehmeitä ja olisi halunnut silityksii. Onneksi oli vaelluskengät jalassa, koska tunsin välillä kaviot kenkien päällä. Olipa suloisia ja vesipistekin löytyi.

Oltiin kaksi yötä reissussa ja ensimmäinen yö nukuttiin teltassa, toinen yö meni autiotuvassa missä oli mahdollisuus pitää nuotioo koko yön. Se tulikin tarpeeseen sillä yöt oli jo aika kylmiä.

Oli kyllä niin hieno reissu ja noihin maisemiin varmasti palaan vielä uudelleenkin joku kesä.

Kommentit

 1. Oi että on komeita maisemia! Mun netti on nyt ihan täynnä vaellusjuttuja ja mulla on niin kova vaelluskuume. Onneksi ens viikolla pääsee jo toviksi Lappiin, mutta ens vuonna on käytävä kyllä jo kesällä ja ennen kanalinnustuksen alotusta jossain ihanilla reiteillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä lähteä vaeltamaan kesällä, jos yhtään mieli tekee.:) Itse jo vähän mietin ensi kesän vaellusta, koska ja minne ja kenen kanssa vaiko kahdestaan Elsan kanssa.:D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Maisemat oli kohillaan! Ei olis uskonut että näinki läheltä löytyy tuollaiset maisemat!

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit