Uimassa

Tänä kesänä Elsa on käynyt uimassa jo useamman kerran. Ihan niin usein ei olla käyty mitä viime kesän helleaikoina. Meillä on onneksi aika lähellä koiraranta millä käydään lenkkien yhteydessä. Vähän saa valikoida koska menee varsinaiselle koirarannalle ja koska tyytyy vain johonkin jokivarteen. Kivien heittely veteen tuntuu olevan joku trendi tuolla koirarannalla. Mä taas en yhtään tykkää siitä, koska Elsa on tottunut hakemaan sitkeästi noutoesineet eli jos se luulee kiveä damiksi niin alkaa loputon damin etsiminen. Toinen juttu et en todellakaan halua ottaa riskiä osuuko jonkun kivi Elsaan vai ei. Onneksi siellä käy myös fiksuja ihmisiä. Oon vähän treenannut puolvahingossa suuntia noudossa. Oon aika huono heittämään damia ja välillä se sinkoo minne sattuu ja jos Elsa on jo ampaissut veteen heittovaihees niin ei se välttämättä huomaa minne se dami lensi joten sitten oon käsimerkeillä ohjannut Elsan oikeaan suuntaan ja homma tuntuu toimivan tosi hyvin. Hyvin siihen nähden ettei olla pahemmin mitään pohjia tälle treenattu. Kyllähän sitä tuli jotain suuntia treenattua viime kesänäkin, mutta tuntuu että nyt homma toimii paremmin mitä viime kesänä.

Tänään Elsa pääsi Hiljan ja Rauhan kanssa uimaan Luukkiin. Otin myös kameran mukaan sillä noilta lenkkiuimareissuilta ei oo kuin suttusii kännykkäkuvii mitä ei voi laittaa kuin instaan. Nyt sentään vesikin oli ihan veden väristä eikä ruskeaa Vantaanjoen vettä.;) Elsa tykkäs, kun pääsi hellepäivänä uimaan.

Kommentit

  1. Mekin ollaan käyty nyt lämpimien säiden innoittamana ahkerasti uimassa! :) Ehkäpä joskus törmäillään Silvolassa. ;) Käytiin tsekkaamassa myös Espoon koiraranta, joka olikin positiivinen yllätys hiekkarantoineen! Enna vaan saikkuilee nyt parisen viikkoa, joten taukoillaan harmittavasti vähän uimisestakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti joskus törmätään Silvolassa.:D

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit