Möllitokoja katsomassa

Tänään oli möllitoko Heurekalla. Ei me osallistuttu, mutta mentiin treenaa rauhoittumista kehän laidalle + hihnakävelytreeni asemalta Heurekalle ja takas. On muuten aivan ihanaa, kun nykyään pääsee junalla Tikkurilaan, kehärata on vaan niin mahtava! Oli kiva katsoa uudet maisemat ja tunneli oli pidempi mitä odotin. Pitää varmaan joskus mennä tekee hihnakäytöstreenit vaikkapa lentokentälle.

Vähän jäi harmittamaan etten ole treenannut uutta avoa kisavalmiiksi sillä olis saanut hyvin kehätreeninki, mutta emmä viitti viedä Elsaa kehään, jos ei olla vielä ketjutettu uusia liikkeitä kunnolla. Lähinnä vain oltiin nurtsilla, mä istuin ja Elsa oli käy-käskyn alla makaamassa. Kyllähän se yritti kaivaa maata ja kieriä maassa, mutta niihin puutuin eikä se sit niitä enää lopuksi edes yrittänyt. Just sellaista höseltäjän sijaistoimintaa, kun ei muuta keksi niin kaivetaan ja kieritään. Tosi ärsyttävää. Ehdittiin katsoa aloa ja vielä avoa. Ihan kivalta se uus avo näytti ihan noin kokonaisuudessaan. Jotenkin ruudun ja kierron etäisyys näytti pitkältä, oon varmaan treenannut liian lyhyeltä matkalta. Niin ja olin unohtanut hypyn etäisyydet, hitto kaksi metriä ennen hyppyä jätetään koira, en oo varmaan niin kaukaa kokeillut uusilla säännöillä. Tehotreeniin sekin.

Sitten ne hihnaosuudet. Elsahan menee tosi hienosti hihnassa tääl tutut polut, mutta yleistäminen on jäänyt ihan liian vähälle. Paljonhan olis mahdollisuuksia treenata uusissa paikoissa, mut yleensä mennään kimppatreeneihin tai kokeisiin niin en viitsi siinä sitten syöttää ensin mahaa täyteen nameja siirtymissä joten treeneihin ja kisoihin on menty vaihtelevalla menestyksellä. Koska nyt ei tarvinnut Elsan mahaan jättää tilaa, kun oltiin vain katselemaan menossa niin treenattiin sitten hihnakävelyykin matkat. Elsalla tuntuu olevan tosi huono keskittyminen, kun on kaikkea kivempaa (hajuja ja lintuja) tarjolla. Eipä noi Lidlin namit ollut tarpeeksi hyvä vahviste (en viitsinyt lämpimänä päivänä mitään suolasia nakkejakaan ottaa mukaan), mutta kyllä saatiin ihan kivasti tätä hihnakäytöstäkin eteenpäin. Välillä sai odottaa katsekontaktia aika pitkään, varsinkin jos Elsa veti jonkun linnun takia.. Siinä jää ihan mikä vaan kakkoseksi.

Alla olevan videon ohjeiden mukaan ollaan menty enimmäkseen ja tuntuu olevan ihan fiksu vaihtoehto. Laitoin tuohon ton videon, jos jollekin siitä on hyötyä. Tuskin oon ainoa joka on joutunut tekemään ihan hulluna töitä hihnakävelyn eteen. Kokeiltu on jos jonkinmoista ja historia on pitkä. Voishan sitä joskus kirjoittaa enemmänkin Elsan hihnakäytösanamneesista.

Kommentit

  1. Täällä toinen hihnakävely-treenissä oleva :D Eihän sitä pysty hihnassa kävelemään nätisti, kun on ne linnut ja hajut! Mä olen rajoittanut aika vahvasti Femman lenkillä haistelua, koska silloin lähtee herkästi sokka irti ja neliveto menee päälle. Välillä (tai aika useinkin) tosin tuntuu, että tätä hihnakävelyä saadaan tahkota maailman tappiin asti. On sitä onneksi välillä parempiakin päiviä ja kai se on jonkun verran edistynytkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama tunne kyllä täälläkin, että tätä tahkotaan maailman tappiin asti. Onneksi normilenkeillä kodin ympäristössä sentään mennään nätisti et ei oo tätä ongelmaa oikeastaan kuin uusissa paikoissa. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa.. Pitäisköhän kans vaan tylysti rajoittaa sitä haistelua, että keskittyis olennaiseen eli nätisti kävelyyn. Pitää miettiä..

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit