Voihan uus tokon AVO

Siis ihan oikeesti mihin tää aika nyt on mennyt? Mul oli suunnitelmissa hyökätä heti uusien sääntöjen tullessa kokeisiin tekemään avo pois alta. No ei taida toteutua sillä eihän täs oo aikaa paljo mitään enää siihen. Kaikki liikkeet ei todellakaan ole koekuosissa saati et olis tehnyt niillä kisamaista treeniä. On täs aikaa jonkin verran, mut ei kyl tarpeeksi. Ehkä se onki vaan järkevää odottaa taas hallikautta, onhan ne kokeet mun mieleen enemmän kuin ulkokokeet. Jotenki Elsan kans menee kokeet paremmin hallissa vaik treenataan enemmän ulkona kuin hallissa.

En aio nyt kesällä ottaa mitään paineita tokotreenien määristä. Eniten ollaan tehty sisällä pieniä hiomisia. Meidän lähikenttä tuntuu olevan kokoajan varattuna joten siel ei tuu niin paljoa tehtyä iltalenkkitreeniä mitä tuli keväällä tehtyä. Nautitaan kesästä, uimisesta, pitkistä lenkeistä ja olemisesta. Treenaillaan hissukseen, mutta laadukkaasti suunniteltuja treenejä. Eiköhän me loppusyksyyn mennessä sit päästä koekuntoon asti.

Mul on nyt täällä hoitokoira joten ei olla sit kauheesti treenattu, kun varmaan ihan tarpeeksi aktiviteettia Elsan nupille siitäki. Ei viitti kuormittaa Elsaa yhtään enempää. Täs nyt onki sit aikaa tehdä the tilannekatsaus uuteen avoon. Kaikis blogeis on näitä enkä usko et tätä kukaan jaksaa lukea, mutta teen tämän nyt lähinnä itseä varten.

Paikalla istuminen 1 min. Ei pitäis olla ongelmaa, mut paljon muiden koirien seurassa ja ylipitkiä aikoja. Ollaanhan me paikkaistumista treenattu läpi tokohistorian et mikään uus juttu ei oo.

Seuraaminen. Tää on nykyään niin paljon parempaa. Peruuttamista pitää enemmän ottaa. Ollaan kyl rallyn takia tehtykin peruuttamista.

Jäävät. Kaikki asennot onnistuu, myös se istuminen.

Luoksetulo. Ei mitään ongelmaa.

Merkin kiertäminen. Merkkiä kiertää hyvin, mutta lopun perusasentoa ei olla vielä otettu tähän. Erilaisia merkkejä kiertää, pitäis enemmän yleistää tuota kiertämistä, kun ei yhtään tiedä millainen merkki siel kokeissa on vastassa.

Noutaminen. Ei ongelmaa.

Kaukot. Ei ongelmaa.

Estehyppy. Kutsuhyppy on ainaki tähän mennes onnistunut, kun ollaan joskus sitä satunnaisesti tehty. En oo nyt vähään aikaan kokeillut, mut en usko et on mitään ihmeellistä.

Ruutu. On suhteellisen alkutekijöis. Kyl Elsa löytää ruudun ja menee sinne hyvin, mut tätä pidemmälle ei olla viittitty viel tehdä. Mul on joku ruutulaiskuus. Jotenki niin tylsää treenattavaa.

Ei täs oikeesti tarttis ku alkaa ketjuttamaan jo osattuja liikkeitä. Luulen et äkkii kiertämiseen liittää perusasennon. Ruudun kans pitää ryhdistäytyy, mikä siin on niin työlästä? Pitää viel miettii et keskittyykö lähinnä näihin liikkeisiin vai tekeekö nyt enemmän kaikkia luokkia sekaisin. Jos saa nämä liikkeet kuntoon ja tekee niitä kokeenomaisesti ja sit siin ohel niitä ylempien luokkien liikkeiden osia. Elsa kyl tuntuu olevan aika kiinni rutiineissaan joten kokeenomaiseen ei kannata ennen kisoja ottaa mitään muuta kuin avoa.

Tänään otin pienen olkkarihetken. Seuruuta ja hoitokoira sai toimia häirikkönä. Hienosti Elsa piti kontaktia, tosi mahtavaa. Musta tuntuu et teen iltalenkkitreenit tänään. Tai sit päivätreenit, pitää katsoa ehtiikö päivätreenejä tehdä.

Kommentit

  1. No on teillä homma hallussa paremmin ku meillä. Ja sait mut miettiin liike liikkeeltä meidän avointa, nyt tietää mitä reenata, kiitos siitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, joku jaksoi lukea.:D Kiva kuulla, että inspiroi miettimään omia treenejä.:D Kyl sitä on helpompi sit suunnitella tulevat treenit, kun on kartalla missä mennään :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit