Puistokirppis ja treenit

On ollut aika rento viikonloppu. Eilen vietettiin rentoilupäivää lähinnä sisällä, mä neuloin villapaitaa ja Elsa tyhjensi Kongista raakaa jauhelihaa. Ostin ihmispuolelta -30 % alella jauhelihaa paketin Elsalle ja se menee tosi hyvin Kongiin. Sellainen koirille tarkoitettu teurasjätemössö on liian vetistä aktivointileluihin, mutta kyllä mä sitä ihan kuppiin ostan, niin jauhelihahemmoteltu koira ei ole.

Illalla käytiin potkupyöräilemässä taas. Puistossa ei ollut ketään vaikka mun mielestä ilma oli just täydellinen lenkkeilyyn. Mentiin sit noin 2 km matka ja meillä molemmilla oli tosi hauskaa. Mentiin paljon lujempaa mitä viimeksi. Matkaa voisi kyl jo pidentää aika reippaasti, kun eihän Elsa mikään rapakuntoinen ole ja tassutkin näytti hyviltä lenkin jälkeen.


Tänään kävin puistokirppiksellä ja löysin sieltä vain koirajuttuja. Jotenkin siel oli enimmäkseen vain lastenvaatteita ja leluja myynnissä ja random sisustuskrääsää eikä ne vaatteetkaa näyttäny kivoilta. Löytyi sitten Tuire Kaimion kirja jonka ostin heti. Eipä oo tätä tullut ennen luettua vaikka on lukulistalla ollut pidemmän aikaa. Aina kun olen sitä kirjastosta ollut lainaamassa niin jono on ollut niin pitkä etten oo jaksanut odottaa ja uutenahan en tuota ole ostanut, koska ei ole sitä pentuakaa tulossa niin ei mitään akuuttia tarvetta ole ollut. Toi taitaa olla se vanhempi painos, mut ennen seuraavaa pentua ehtii varmaan tulemaan ulos viel kymmenen lisäpainosta.

Uusi namikippo löytyi. On aika söpö! Joku oli tuunannut vanhoja lasipurkkeja enkä vaan voinut vastustaa vaik musta kirppikset ei oo uustavaran myyntipaikkoja. No sorruin kuitenkin periaatteesta huolimatta. Ei edes harmita.

Sitten oli kimppatreenit. Käveltiin treeneihin kirpparin läpi niin sain samalla Elsalle hihnakäytöstreenin, mut Elsahan meni tosi mallikkaasti. Treenattiin rallya/tokoa Paulan kanssa, ei meil ollut mitään rataa tällä kertaa joten tehtiin enimmäkseen omia juttuja. Tein alkuun jotain yksittäisiä kylttejä ja sitten otettiin seuruuta yhdessä eli Paulan kanssa seuruutettii vierekkäin eikä Elsa ottanut siitä mitään häiriöö. Pujottelua tein eri vauhdeissa ja alkaa vähitellen onnistumaan paremmin tämäkin. Lähinnä siis erilaisia seuruujuttuja tuli tehtyä.

Kommentit

Suositut tekstit