Hoitomummo ja tokoilua

Eli tällainen bretonimummo on ollut täällä viikon verran hoidossa ja lähtee huomenna takaisin omaan kotiin. Lauantaina käytiin illasta tokoilee kaverin kanssa lähikentällä. Siitä ei tosin meinannut tulla yhtään mitään, koska Wesslan haukkuminen häiritsi Elsaa. Ei me sit lopulta tehty kuin merkin kiertoa.

Tein sitten illalla kunnon kirjallisen treenisuunnitelman avon liikkeille ja tietty myös pari muuta liikettä mitä on ihan kiva yleistää nyt kesän aikana vaikkei avoon kuulukaan. Jotenki sitä on usein töiden jälkeen niin aivoton ettei oikeesti tuu treeneistä mitään. Nyt kun on mustaa valkoisella mitä milloinki tekee niin sitä vain tekee. Sitten voi kirjata ylös mitä ongelmakohtia oli ja pohtia niihin ratkaisua seuraavia treenejä varten. Nyt on eritelty joka viikolle pari liikettä mihin paneudutaan ja sitten päälle kisamaisuutta ja tunnaria. Eiköhän tämä tästä!

Tänään käytiin kentällä tokoilee ja nyt Wessla odotteli hiljaa. Kentällä oli jotain pikkupoikia potkimas palloa yhdessä kulmassa ja yhdellä oli myös haukkuva pikkukoira. Näistä Elsa ei ottanut mitään häiriöö.

Tehtiin tämän viikon ulkotreeniä eli jäävät ja luoksari. Jäävissä Elsa teki kaikki kolme liikettä hyvin ja tehtiin zetan tyyliin jatkuvana. Ei olla tälleen varmaan ennen edes tehty, mutta kun osaa kaikki liikkeet niin miksei sitä sitten tekis tolleen jo nyt. Hinkattavaa kyl piisaa, haluan seisomisesta ainakin nopeamman. Kyl muihinki liikkeisiin sais nopeutta tulla, mutta seisominen on hitain. Luoksetulossa taas ei mitään ongelmaa paitsi et ehkä vauhtia vois olla enemmän. Toisaalta meil oli alossa aikoinaan ongelmana liian vauhdikas luoksetulos jonka seurauksena Elsa hyppäs mun reiteen. Pitää tätä vielä pohtia et mitä teen tämän kanssa. Se reiteen hyppääminen kun esiintyi vain kokeissa eikä koskaan treeneissä niin oli vähän hankala treenata poiskaan.. Loppuun tehtiin vielä kaksi neljän kapulan tunnaria jotka onnistui tosi hyvin. Jokohan sitä uskaltaisi kokeilla tunnaria nurtsillakin? Pitäisi muuten tunnariin treenata alun kääntyminen ja muutenkin enemmän kokeenomaiseksi. Nyt vaan jätän Elsan istumaan ja laitan kapulat maahan ja lähetän kapuloille sieltä suoraan ilman, että palaan edes Elsan luo.

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit