Treenit ja hoitokoira


Tänään käytiin Even ja Rambon kanssa Koiviksen kentällä rally-tokoilee/tokoilee. Meillä on ensi viikon torstaina rally-tokokoe samalla kentällä. Tein kentälle Lahden AVO-radan ilman hyppyä.

Alkuun vähän virittelyitä ja tarkoitus oli sitten tehdä rata kokeenomaisesti läpi. Ei mennyt ihan putkeen tämä, kun joku vatipääkoira tuli koirapuiston puolella rähisee Rambolle joka oli aidassa kiinni. Elsahan otti tästä häiriöö joten lopetin sitten sen radan kesken. Miten tuol onki aina niin villi meno, siis siel koirapuiston puolella. Aina kun oon ollut tuol kentäl treenaa tai kokeis niin siel koirapuistos on joku tappelu meneillään. Harmitti ihan sikana, että pitikin tällainen käydä kesken kokeenomaisen radan.

Tauon jälkeen sitten uusi yritys. Elsalla oli vire aika matala mun makuun, mutta eipä ainakaan höseltänyt. Teki kyllä kaikki tehtävät kiltisti. Jotkut käännökset olis voinut tehdä paremmin.

Paikkaistuminen Rambon kans sujui ihan kivasti. Kävin välipalkkaa Elsaa. Palkkauksen jälkeen meinas mennä maahan. Ei olis pitänyt käydä ees välipalkkaamassa. Jatkossa ilman välipalkkoja vaan.


Siirtymätreeniä liikkuroituna Even nakkilaatikon lähellä. Siten, että metallinouto alkoi laatikon läheltä niin sain vapautettua Elsan laatikon vieressä. Sitten siirtymä josta alkoi luoksari stopilla. Vapautus laatikon lähellä. Sitten siirtymä taukopaikalle. Ei kertaakaan karannut laatikolle ja palkkasin siirtymistä. Vähän oli ruosteessa muuten tule-käsky. Oli kyllä jo aika kuuma ja Elsa on ollut muutenkin väsyneempi, kun Hilja on ollut hoidossa.

Muuten tehtiin viel rataa pätkissä josta palkkaa. Myös seuraamista ym pientä kikkailua. Oli hyvät treenit ja tosi lämmintä. Kyllä se vaan kesä on jo täällä!

Hilja tuli perjantaina hoitoon. On mennyt ihan hyvin elo kahden koiran kanssa. Treenit on ollut aika vähäisiä viime aikoina. Jotain pientä ollaan tehty iltalenkkien yhteydessä, mut kimppatreeneissä ollaan käyty aivan liian vähän.

Kommentit

Suositut tekstit