Ratatreeniä ja potkupyöräilyä

Mukataiteellinen tunnarikuva eilisistä treeneistä
Tänään käytiin Virikkeellä rallyn ratatreeneissä. Ratana oli kisarata. Elsa pelleili taas ensimmäisen radan. Toisella radalla palkkailin enemmän ja otin heti alusta asti itsekin vähän tiukemman otteen. Ei kyl yhtään naurata, että on tällainen soheltaja nyt. Mieluummin takaisin se vanha Elsa mikä ennemmin laamaili rallyssa kuin tää höseltäjä. Treeniä vaan.. kai se balanssi jostain löytyy, jos vain jaksaa yrittää.

Ostin jokin aika sitten tori.fistä potkupyörän ja eilen pääsin kokeilemaan Elsan kans, kun löysin pyöräilykypäräni. Ei menty kuin lähipuisto ympäri ja siinä oli ensimmäiseksi kerraksi ihan tarpeeksi. Meinas alkuun vetää, mutta eihän Elsa noiden polvien takia saa vetää yhtään. Mentiin aika mustavalkoisella linjalla ettei saa edes haistella potkuttelun aikana, koska sitten se saattaa ampaista siitä suuntaan tai toiseen. Loppumatka menikin jo tosi hyvin. Pystyi jo itsekin lisäämään vähän vauhtia. Elsa oli mul kiinni juoksuvyössä, en tiedä mitä olis paras tapa tuohon. Järkevintä olis pitää hihna löysästi kädessä, jos Elsa vetäsee tai tekee äkkinäistä niin vois vaan tiputtaa hihnan, mut ehkä se menee vähän hankalaksi sitten kuitenkin. Jatkan nyt tuon juoksuvyön käyttöä ja vaihdan suunnitelmaa tarpeen mukaan..

Kommentit

 1. IMO juoksuvyö ja joustohihna on potkupyörän kanssa paras, vaikka maa onkin lähempänä kuin fillarilla. :D Mut aika helposti sitä vetää rönät, jos koira kiskaisee hihnan pitkäksi ja unohtaakin päästää irti narusta. Toki vyöllä ja joustolla myös minimoi sen riskin, että koira juoskee esim. tielle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäis ostaa joustohihna, kun vanhasta meni jousto.:D Nyt Elsa oli aika lyhyellä hihnalla ettei pääse paljoo kiihdyttämään missään äkkisyöksyissä. Mä arkailen hihnan pitämistä kädessä, kun Killen kans joskus kokeilin pyörällä ja kun koira vetäs niin sarvet vaan väänty ja samalla siis etupyörä suoraan ojaa kohti ja humpsis, oltiin ojassa.:P Landella on ihan oikeet ojat mihin pudota, ei tääl kaupungis sellaisia pudotuksia kyl ees oo. Tykkään pitää koiraa oikealla puolella, kun pyöräilen oikealla puolella ja tos potkupyöräs on just oikealla puolen jarru joten tiellä se hihna olis, jos on kädessä. Kyl osaan tehdä hommasta nyt vaikean. Jatkan tolla juoksuvyöllä.

   Poista
 2. Minkä merkin valjaat Elsalla on :0? Näyttää tosi näppäriltä ja kivoilta kun tosta edestäkin pystyy säätään tota kokoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on Happy Dogin valjaat. On kyllä kätevät, kun kootaan kolmesta palasta mitä voi kaikkia viel säätää.:) Aika kestävätkin olleet, kun on ollut ahkerassa käytössä jo monta vuotta eikä oo tarvinnut mitään osaa uusia.:) Suosittelen!

   Poista
 3. Potkupyörä ois kyllä hauska! Toistaiseksi springeri ja fillari saa kyllä riittää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Polkupyörä varmaan tulee myöhemmin kuvioihin, jos haluaa mennä pidempiä matkoja. Tolla potkupyörällä on yllättävän raskasta mennä, ainakin vielä tuntuu siltä..

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit