Taukoa kisaamisesta

Elsalla on nyt varmaan silmätulehdus, kun pari päivää silmä punoittanut ja rähminyt. Huomenna pitää varmaan viedä ellille, jos tilanne ei ole yön aikana muuttunut parempaan. No treenitaukoa ollaan pidetty joten nyt ajattelin rykäistä luonnoksista kisataukopostauksen työn alle, kun ei ole nyt treenejäkää mistä kertoa.

Tämän vuoden kisat on menneet melkein kaikki enemmän tai vähemmän penkin alle ja olen lähtenyt kisoista pahalla mielellä kotiin. Viime rallykisojen jälkeen päätin, että nyt tosiaan pidetään kisataukoa, koska itsellä ei ollut kivaa kisoissa. Menin kehään aika blaah-fiiliksellä. Ei ainakaan jännittänyt, mut ei innostanutkaan. Sitä vain meni kehään fiiliksellä, että ihan sama miten menee. Ei kisoissa pitäisi tuntua tältä. Ei ole reilua koirallekaan, että sinne kehään mennään ihan tympeenä, ihan niinku sitä koiraakaan kiinnostaisi sitten, jos ohjaajaki on ihan tympee.

Oon ilmonnut Elsan rallymölleihin ennen tätä kisataukopäätöstä joten niihin mennään. Tulipa ilmottua voittajaluokkaan, koska olin niin varma, että olis viime kisoista tullut RTK1. No ei tullut, mutta mennään silti testaamaan voittajaliikkeitä sinne mölleihin. Yritetään pitää hauskaa ja palkkaan kyllä Elsan radalla, jos siltä tuntuu vaikka kisailmos tais olla voittajassa palkkaaminen kiellettyä. Mennään treenaamaan kisanomaisuutta ja sitä et siel on hauskaa ja siihen saa nyt kuulua namit, ihan sama vaik vetäis hylsyn parista nakinpalasesta. En mä mölleissä käy jonkun tikkaripalkintojen kiilto silmissä vaan treenimielessä.

Tokokisoihin tuskin mennään enää nykyisillä säännöillä. Korkeintaan möllit kesällä siirtymätreenimielessä. En uskalla laittaa mitään takarajaa, mistä sitä tietää koska se kisainto palaa. Eihän siihen välttämättä mee kauaa tai sitten menee..

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit