Tämän viikon kimppatreenit

Tällä viikolla on tullut käytyä kimppatreeneissä. Tiistaina oli rally-tokotreenit sirkuskentällä. Meitä tais olla neljä treenaamassa eli ihan hyvin porukkaa vaikka oli aika sateista. Tällä kertaa käveltiin kentälle. Oon aina luullut, että matka olisi pidempi, mutta ei se ees ollut pitkä. Tuli samalla tehtyä päivän lenkki. Tehtiin ALO/AVO-rataa.

Rata meni ihan hyvin. Spiraalissa alkuun vähän meinas hyppiä, spiraali oli juosten. Onneksi lopuksi meni ihan hyvin neljä tassua maassa. Tehtiin rataa myös häiriköitynä. Paulalla oli vinkulelu jota vingutti, kun Elsan kans tehtiin rataa. Palkkasin siitä, kun Elsa pysyi mun lähellä. Pää kyllä kääntyi ääntä kohti joten lopulta sit nostin kriteeriä ja huomautin jo pelkän pään kääntymisestä. Ei tarvinnut kuin kerran huomauttaa asiasta niin pysyi kontakti hyvin.

Kentällä oli lokkeja kyttäämässä nameja. Aluksi Elsa oli niistä kiinnostunut, mutta ei kertaakaan lähtenyt niiden perään, kun tehtiin treeniä. Tosi hieno juttu! Pitää keskittyä siihen mitä minä haluan vaikka olisi mitä lintuja samalla kentällä.


Keskiviikkona oli tokotreenit Malminkartanossa. Käveltiin treenikentälle. Tuli käveltyä torin läpi ja Elsa kulki niin nätisti mun kanssa! Saatiin suklaata joltain vaaliehdokkaalta, otin suklaat vastaan vaikka olin käynyt jo äänestämässä.:D Elsa hyppäs sitä miestä vasten, hups.. Harmi ettei tullut otettua rahaa mukaan, alkoi tehdä mieli niitä vohveleita ja siin "terassilla" oli joku koiran kanssa eli olis voinut mennä Elsan kanssa vohveleille.

Treeneissä oli Tiia Gavan ja Ruutin kanssa sekä Marianne Ginin kanssa. Alkuun tehtiin ryhmäpaikkikset. Yksitellen maahan ja menin piiloon. Elsa oli vähän levoton, kun muita käytiin palkkaamassa. Tulin sit aika äkkiä sieltä piilosta pois.

Käännöstreeniä tehtiin pahvitargetilla. Meni tosi kivasti. Näistä käännöstreeneistä tein videokoosteen ja ajattelin tehdä niistä oman postauksen, kun käännöstreenit on ollut nyt parin viikon ajan kunnon syynissä.

Sitten loppuun vielä Jessican siirtymätreenejä. Tiia liikkuroi ja häiriköi. Elsa teki siirtymät ihan kivasti, pari siirtymää piti ottaa uusiksi, kun ei mulle kelvannut.:D

Edi ja Elsa treenin jälkeen pellolla lenkillä

Torstaina treenattiin Jennan ja Edin kanssa Kaivokselassa. Tein seuruuta ja olen palkannut lähinnä silloin kun nään Elsan pitävän katsekontaktia. No eihän se kovin ryhdikästä oo. Tein sitten seuruuta pallopalkalla ja sain ihan kivasti ryhtiä menoon. Elsa piti kivasti kontaktia.

Ruutua sheippasin, mutta homma meni ihan pelleilyksi. Elsa ei jotenkaan keskittynyt hommaan täysillä. Mietein nyt, että voisin puolittaa ruudun, jos se helpottaa hommaa. Meinas muuten jäädä aina ihan ruudun etureunaan, mutta kun menin palkkaamaan keskemmälle niin Elsa alkoi mennä syvemmälle ruutuun. Voisin tosiaan ottaa ruutua puolet pienemmällä ruudulla (eli vain taitan sen narun puoliksi..) ensi kerralla.

Siirtymätreeniä tehtiin ja Jenna häiriköi siinä. Jennasta Elsa ei ottanut häiriöö, mutta kerran karkas treenitaskulle minkä jätin maahan.

Elsa paikkamakuussa ja Rambo paikkaistumisessa. Paparazzikuva piilosta.

Tänään Even ja Rambon kanssa Martinlaaksossa treenit. Eve oli katsomassa Agimestassa möllitokoja ja tuli sen jälkeen treenaa eli oli aamutreenit tällä kertaa. Elsa oli ihan unessa.:D Hitsi että se onkin aamu-uninen. Ei meinannut tulla treeneistä oikein mitään enkä saanut sitä oikein nostettua. Virtaa ei tullut vaikka just ennen treenejä se pääsi tekemään riistatyön varikselle (ei mennyt ees perään, kun oli kait unihiekat viel silmissä).

Paikkamakuussa Elsa oli jotenkin tosi levoton, kun Rambo teki istumista sen takana. Toinen kerta paikkiksessa meni ihan hyvin, kun Rambo makas vieressä. Pitää varmaan tehdä nyt enemmän noita, että koirat ei oo suorassa rivissä, hyvää häiriöö.

Seuraamisessa naksuttelin, kun meni hyvin. Oli kyl niin tahmeeta menoa, että huhhuh. Tein sitten rallysta puolenvaihtoja jalkojen välistä ja oikean puolen seuruuta. Näitä ollaan tehty aika paljon viime aikoina sisällä iltaisin..

Loppuun tehtiin siirtymätreeni. Eve liikkuroi. Elsan meno oli kyl tahmeeta, mutta ehkä ihan hyvä treenata myös tällaisessa vireessä. Siirtymissä haisteli jonkin verran enkä tykkää yhtään, että haistelee. Pari kertaa meinas mennä namupussukalle minkä taas jätin "kehän" laidalle. Pidettiin pieni tauko ja tehtiin uudestaan pienempi setti mikä meni hyvin ja sai lopettaa treenin onnistuneeseen suoritukseen.

Elsa oli tyytyväinen, kun pääsi kotiin takaisin nukkumaan ja itse suuntasin Jumboon shoppailemaan. Löysin uudet lenkkikengät kävelylenkeille. Prismassa oli -15 % kaikki ulkoilujalkineet ja ajattelin sitten mennä katsomaan mitä siellä on ja Merrellin barefootjalkineet tarttui mukaan. En tiedä tuunko noilla tekemään juoksulenkkejä, mutta pidemmät kävelylenkit hoituu varmaan jatkossa noilla. Pienen testilenkin teinki jo ja tuntui mukavalta jalkaan ja mukavan kevyet normaaleihin juoksukenkiin verrattuna. Olisin halunnut jotkut muun väriset, mutta mun koossa oli jäljellä vain punaisia.


Kommentit

Suositut tekstit