Rally-tokokisoissa

Lauantaina käytiin kisaamassa taas rallyn avoimessa. Oltiin tällä kertaa julkisilla liikenteessä ja Elsa odotteli oman vuoronsa hihnassa. Oli niin nätisti! Ennen kehää treenailtiin ja kaikki meni tosi mukavasti. Elsa oli rauhallinen ja kuuliainen. Rata vaikutti kivalta ja suht. helpolta. Paljon oli vasemmalle käännöksiä, onneksi oltiin treenattu niitä viimeiset pari viikkoa tosi paljon. Kehään mennessä alku meni tosi hyvin, mutta pujottelun jälkeen homma meni ihan pipariksi. Elsa kiinnostui jostain kehän laidalla, ainaki se valokuvaajamies veti puoleensa. Loppurata meni niin pipariksi et lopputulos oli 62 pistettä eli ei tullut tulosta. Harmittaa ihan hulluna. Elsa ei oo koskaan ennen kiinnostunut tolleen jostain yleisössä. No nyt meni näin. Videoo ei ole, koska ei ollut ketään tuttua siel.

Virheet tuli seuraavilta kylteiltä:
1. -1 OV: mä en yhtään tiedä mitä täs tuli möhlittyä, mielestäni kaikki meni hyvin.
6. -10 TVÄ: ei mitään hajua mistä lähti..
7. -1 KONTR: Elsa meinas mennä moikkaa tuomaria joka seisoi ihan lähellä.
9. -10 TVÄ: Elsa ei tainnut mennä kunnolla maahan.
10. -3 UUSI
12. -3 UUSI, -10 TVÄ: tää meni ihan perseelle. Elsa käännöksessä teki pyörähdyksen, uusein sitten ja se teki sen taas. En voinut uusia enää, koska se olis ollut kolmas uusiminen.

Harmittaa, kun ei tiedä mistä noi kaikki virheet tuli. Mun mielestä rallyssa sais olla joku nopea tuomarin suullinen palaute, koska sitten vois oppia niistä virheistä. Tämän otinkin joskus puheeksi FB:n rallyryhmässä, mutta porukka vaan alkoi valittaa miten siihen menis ihan hulluna aikaa ja miten pitäis videoida oma suoritus niin näkee virheensä. No eipä se video siellä kehän laidalla pyhällä hengellä pyöri. Pitäkööt liukuhihnalajinsa, jos se on tärkeintä, että saa mahdollisimman nopeesti mahdollisimman monta rataa vedettyä.

Kommentit

 1. Se on kyllä tylsää, jos jää epäselväksi mistä ne virheet tuli! Virheistä todellakin oppisi tehokkaasti. Ei tuu ihan heti tehtyä samaa virhettä. Ehkä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yleensä unohdan varmaan puolet kehästä, kun kehä on ohi. Harmi ettei nyt tullut videoo niin jää tuntemattomiksi osa virheistä..

   Poista
 2. Itsekin olen välillä ollut huuli pyöreänä joidenkin pistevähennysten suhteen. Yleensä tosiaan saa radan videolle tai ainakin on toisia ihmisiä keltä kysyä, mutta jos ei ole, niin itse ainakin sain lappujenjaon jälkeen itse tuomarilta selvityksen mokistani. Tosin riskinä voi olla, ettei tuomari muista juuri niitä kyseisen koirakon virheitä, mutta aina voi käydä kysäisemässä! Meillä ainakin kävi hyvä säkä ja opin että rintamasuunnan muutoksesta spiraalissa tulee -10!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo jäähän noi helposti tietämättä ellei oo videoo. Tuomarit tuskin muistaa kaikkia ja jossain kisois tuomari on nopeasti häippäissyt ku on paperin saanut. Mennyt jo seuraavaan kehään tai tauolle tms. Toivottavasti ensi kisois saan jonkun kuvaamaan.

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit