Rally-kyltit ja noutotreeni

Sain vihdoinkin laminoitua kaikki rally-kyltit. Ennen mulla oli vain alokkaan kyltit. No nyt on ne sitten kahteen kertaan ja se on vain hyvä, koska voi tehdä ratoja missä on paljon noita peruskäännöksiä. Uudet kyltit on muuten kokoa A5 eli tulostin kaksi arkkia yhdelle paperille. Ihan näppärän kokoiset roudata mukana treenipaikalle. Toivottavasti nyt saisin tehtyä paljon voittajan ratatreenejä, että niihin liikkeisiin tulis enemmän rutiinia ja kokonaisuus hahmottuisi paremmin.

Iltalenkin yhteydessä tuli tehtyä pellolla vähän noutotreeniä. Ihan vain hömppäilymielessä ilman suurempia suunnitelmia. Tein ihan vaan sellaista simppeliä noutoa, että Elsan nähden jätin damin maahan ja sitten käveltiin yhdessä jonkin matkan päähän ja lähetin noutoon. Hyvin onnistui siirtymä hallittuna vierellä "mennään" -käskyn alla, alussa vähän haisteli, mutta se haistelukin sitten jäi aika hyvin pois. Haluun, että kaikissa lajeissa siirtymissä keskitytään muhun ja liikkumiseen eikä siihen maahan tai muuhunkaan ylimääräiseen. Löysi damin heti. Oli ehkä vähän liian helppo treeni. Ensi kerralla vois siirtyä vielä kauemmas ja ehkä vähän tehdä mutkaa ja katsoa muistaako/löytääkö Elsa damin. Veikkaan kyl, että Elsa meni nyt hajun perässä sinne. Oli ihan kivat noutotreenit ja Elsa tykkäs. Ei muuten uskoisi, että video on kuvattu illalla 21-22 välissä. Oikeesti siel pellolla oli jo jonkin verran hämärää, mutta kiva kuitenkin et pystyy jotain tekemään ilman katulamppujaki.

Kommentit

  1. Hauska olette olleet samoissa kylttipuuhissa kuin me :D Mietin kans tuota A5 kokoa, mutta pitäydyin sit kuitenkin A4. A5 on kyl varmasti kivat ottaa mukaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi pieni koko on kyllä hyvä enkä usko, että suorittamisessa on ongelmaa pienempien kylttien kans.:) On se kyl kätevää, kun on omat kyltit.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit