Vuoden ensimmäiset noutotreenit

Viime aikoina on ollut kovin keväistä ja tänään aurinko paistoi niin ihanasti, että töiden jälkeen kaivoin damin talviteloilta ja mentiin tekemään pellolle vähän noutotreeniä. Treenit pysyivät aika lyhyinä, koska pelto olikin ihan märkä ja mulla oli vain lenkkarit jalassa. Elsa kyllä tykkäsi kovin minitreeneistä. Ihan helppoja juttuja tehtiin, koska ei olla näitä noutojuttuja treenattu syksyn jälkeen yhtään. Pari kertaa heitin damin pusikkoon josta Elsa löysi aika nopeasti damin. Sitten tein vielä silleen, että jätin Elsan nähden damin maahan ja käveltiin pidemmälle yhdessä ja lähetin noutoon, meinas mennä vähän eri suuntaan, mutta uudella ohjauksella lähti oikeaan suuntaan noutamaan.

Tehtiin vähän luoksetulotreeniä pelkällä käsimerkillä. Harvemmin käytän pelkkää käsimerkkiä luoksetulossa, mutta näyttää Elsa muistavan sen hyvin. Hieno homma! Joku beaglen omistaja jäi seuraamaan meidän puuhia pellon reunaan, Elsaa ei kiinnostanut ne yhtään.

Pellolta suunnattiin läheiselle kentälle tekemään pari tunnaria. Alkuun meni hyvin, mutta sitten Elsa alkoi arvuuttelemaan, nosti vaan ekan mikä osui nokan eteen. Täytyy nyt treenata tunnaria enemmän ulkona. Voisin tehdä siitä oman postauksen, koska nyt ollaan painittu tunnarissa yhden ongelman kanssa.

Kommentit

  1. Teillä on tosi kiva blogi!
    Piti näin tokosta kiinnostuneena jäädä seuraileen ;)

    http://mariansheltit.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit