Treenit taas pajalla

Käytiin torstaina PiskiPajalla Even kanssa. Viimeiset treenit ennen lauantain tokokokeita. Aloitin taas kokeenomaisella. Eve teki samaan aikaan Rambon kans tunnaria ja Elsa varmaan siitä häiriintyi, kun pelleili ihan kunnolla. Lähti ekan liikkeen jälkeen haistelukierrokselle ja kuulolaite näytti offia joten laitoin sen hetkeksi reunaan makaamaan. Sitten uusi yritys mikä meni paremmin. Tehtiin koko avoluokka läpi kokeenomaisesti. Kerran välipalkkasin jossain välissä. Meni ihan ok.

Tehtiin paljon kaukoja, koska aiemmissa kokeissa ne Elsa nollasi. Huomasin, että jos odotin 5 sekuntia tai enemmän niin Elsa ei tehnyt m-i vaihtoa. Hinkkasin sitten näitä. Jotain 7-10 sekunnin vaihtovälillä, seinäkellosta onneksi pystyi kuulemaan sekunnit. Alkoi onnistua homma vähitellen. Hinkkasin myös rallyn pujottelua ja siitä suoraan tekemään kaukoa niin sain siihen vähän ns kokeenomaista pohjalle.

Rallyn pujottelua ja spiraalia pitäis treenata ihan hulluna, koska hyvä seuraamispaikka ei meinaa näissä pysyä. Haluan kunnon tokoseuruuta näihinkin, muu ei kelpaa. Naksuttelin oikeasta paikasta.

Yhteinen piilopaikkamakuu 2 ja 4 minuuttia meni hyvin. Kerran haisteli maata ja käskin lopettaa haistelun. Muuten makasi nätisti.

Loppuun muistin tehdä vielä putkea. Alkoi Elsa hyvin hakeutumaan putkeen.

Kommentit

Suositut tekstit