Lauantain tokotreenit

Lauantaina tokoiltiin, treenejä en suunnitellut etukäteen, koska koko treenit tuli puskista yhden toisen menon peruuntuessa. Olipa muuten ihan tyhjä olo, kun ei ollut yhtään suunnitellut paitsi et tunnaria tehdään toisen avustamana. No tulipa taas todettua miten tärkeää on suunnitella treenit etukäteen, ei tarvi sit kuluttaa aikaa siihen, kun kentällä miettii mitä voisi tehdä.

Elsan kanssa tehtiin ihan kontaktin pitoa perusasennossa, samalla Eve teki Rambon kanssa jotain kapulanpitojuttuja. Yllättävän hyvin pysyi kontakti vaikka toinen treenasi ihan vieressä.

Oikean puolen seuruuta tehtiin. Ollaan nyt vasta alettu liikkumaan perusasennosta eteenpäin. Meinaa aika herkästi vaihtaa puolta mun takaa sivulle. Ressukka varmaan ihan ihmeissään, kun nyt vuosien tokotreenaamisen jälkeen pitääki seurata oikealla. En tehnyt muita rallyjuttuja tällä kertaa.

Tunnarissa Eve vei kapulat. Nyt oli ensimmäinen kerta, kun joku muu vei kapulat. Elsa toi oman joten jätettiin tunnari siihen, kun onnistui kerrasta. Ei hinkata enempää, koska Elsa tuntuu paineistuvan tunnarin hinkkaamisesta.

Paikkamakuussa Elsa makasi hyvin paikallaan. Treenasin nyt sitä, että palataan koirien luo ja sitten takaisin riviin ja hetken päästä vasta liike loppuun. Tätä siksi, koska viimeksi kokeessa Elsa nousi ja tuli mun luo, kun palattiin koirien viereen. Tehtiin maahanmenot ja ylösnousut myös yksitellen. Ekaa kertaa viime syksyn uskalsin jättää Elsan ulkona paikkamakuuseen! Ihanaa, kun kentät on taas sulia. Aurinkokin paistoi, oli aika ihanaa.

Kommentit

  1. Mä kanssa tuossa joku vuosi sitten huomasin tuon treenien suunnittelun tärkeyden. Tulee oikeasti tehtyä jotain järkevääkin ja järkevästi eikä "vaan jotain", ja edistyminenkin ihan erilaista kuin pelkällä fiiliksellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Treenien suunnittelu kyllä kannattaa ja mä suunnittelen kans aina treenit etukäteen ellei sit tule tällaisia äkkilähtöjä.:)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit