Tokoa PiskiPajalla

Tänään käytiin Eveliinan ja Rambon kanssa PiskiPajalla tokoilemassa. Elsalla oli tällä kertaa tosi hyvä vire kokoajan eikä ottanut häiriöö juuri mistään. Päästiin siis ihan kunnolla treenaamaan. Tällä kertaa oltiin varattu B-puoli.

Alkuun vähän virittelyä, lähinnä leikkimistä asfalttikohdalla jonka jälkeen tuli kokeenomainen. Siirryttiin "kehään" eli nurtsille tekemään seuraaminen + avon kaukot + nouto kokeenomaisesti. Seuraaminen nyt ei ollut ihan täyspitkä, pari käännöstä ja pitempi suora. Siirtyminen aloituspaikalle ja seuraaminen meni ihan ok:sti. Olis saanut olla tiiviimpää seuruuta, mutta ihan hyvää Elsaksi. Sitten kehujen jälkeen pari kieppitemppua jonka jälkeen suht. pitkä siirtymä kaukopaikkaan. Avon kaukot tehtiin ja johonki kohtaan piti antaa tuplakäsky, mutta en enää muista mihin. Kehuin joka vaihdon jälkeen. Sitten taas välikehut ja pari kieppitemppua ja siirtyminen noutopaikkaan. Nouto oli ihan hyvä. Loppupalkalle repulle ja tällä kertaa sai vinkulelun palkaksi. Olen ihan tyytyväinen tuohon kokeenomaiseen suoritukseen. Aika pienet virittelyt kuitenkin. Kokeissakin tulee enemmän viriteltyä ja vietettyä aikaa kisapaikalla ennen kehään menemistä.

Pienen tauon jälkeen tehtiin kaukoja. Eilen kokeilin sisällä laittaa kaukoissa Elsan eteen pari namia ja se toi lisävaikeutta liikkeisiin. Kokeilin nyt samaa, mutta Elsa teki nameista huolimatta tosi hyvin kaukot. En alkanut niitä sitten isommin hinkkaamaan, koska ongelmaa ei ollut. Sen jälkeen rallyn pujottelua ja spiraalia kävellen ja juosten. Näissä kokeissa Elsa on saattanut vähän hyppiä niin pitää nyt treenata tätäkin.

Hyppyä tehtiin ihan avohyppynä. Elsa jäi taas ihan esteen taa, sais mennä kauemmaksi istumaan ettei rima kolisisi.. Pari kertaa hetsasin lelulla ja heitin lelun samalla kauemmas, kun Elsa hyppäs. Ihan kivasti alkoi parantua hyppy hetsaamisella. Hyppäs jopa kauempaa mitä yleensä.

Liikkuroin Rambon tunnaria ja jätin Elsan paikkaistumaan Rambon ja kapuloiden väliin, vähän Elsa ihmetteli, että mikä juttu tää on, kun Rambo juoksi ohi kapuloille.:D

Seuraamista tein pidemmässä pätkässä. Vähän meinas ottaa häiriöö, kun Rambo haukkui autossa samalla. Pystyi kuitenkin tekemään seuraamista. Alkuun oli vähän edistämistä, mutta loppua kohden paransi hyvin.

Loppuun tehtiin 2 min ja 4 min piilopaikkikset yhdessä. Elsa makasi rauhallisesti kokoajan.

Treenien päälle vielä lenkki Petikossa. Tällä kertaa Elsa jopa hieman leikki Rambon kanssa! Yllättävän monta hiihtäjää oli pelloilla, onneksi siellä oli myös tie missä ei ollut latuja.

Eilen vaihdoin bannerikuvan, löysin tuollaisen hassun kuvan Elsasta. Tyyppi juoksee räkä poskella metsästyshommissa. Vähän muutenki fiksailin blogia, mutta ei mitään mullistavaa kuitenkaan.

Kommentit

Suositut tekstit