Synttärisankari

Elsa täyttää tänään jo neljä vuotta! Aika menee hurjan nopeasti eikä vieläkään osaa suhtautua Elsaan kuin aikuiseen koiraan. Eikä se ilmeisesti näy muillekaan, aika usein multa tullaan kysymään onko Elsa vielä pentu.

Viikolla käytiin Sporttikoirahallilla treenaa Eveliinan kanssa. Meillä oli isompi puoli varattu ja se olikin ihan hyvän kokoinen kahdelle koiralle. Sai tehtyä kunnolla luoksarii ym liikkeitä mitkä vaatii enemmän tilaa. Käytin suurimman osan ajasta kuitenkin aksaesteiden opetteluun, hyvä ottaa jo nyt putkitreeniä rally-tokoa ajatellen. Myös sarjahyppyä tehtiin. Putki on ihan alkutekijöissä ja pitääkin varmaan nyt treenata aina putkea, jos siihen on mahdollisuus. Mitään ongelmaa sinne putkeen menossa ei ole kunhan Elsa tajuaa että mä haluan sen sinne menemään. En usko, että tähän menee kauheesti toistokertoja.

Tehtiin kaukoja ja seuraamista aika paljon. Molemmat meni hyvin. Toisella puolella haukkui koira niin otin tahallaan kaukojen vaihtoja silloin, kun Elsa näytti siltä ettei ollut täysin kuulolla. Ei mennyt lankaan, mahtavaa!

En enää oikein edes muista mitä treenattiin, mutta pääasia että sai nyt tuon putkitreenin aloitettua. Olen ollut liian laiska sen kanssa, olishan sen voinut aloittaa jo aikoja sitten. Onneksi Elsa ei ole agilitykoira joten voin alusta asti opettaa, että putki mennään rauhallisesti.

Eilen olin Krista Karhun rally-toko -koulutuksessa kuunteluoppilaana. Oli kyllä tosi hyödyllinen päivä ja tuli kirjoitettua jonkin verran muistiinpanoja. Nyt on paljon uusia ideoita mitä lähteä kokeilemaan rallyn puolella. Kauhea into oli heti kotiin päästyä kokeilla muutamaa juttua. Voisin kirjoittaa näistä jossain vaiheessa oman postauksen, muistiinpanot kylläkin on vain niistä jutuista mitä koen Elsalle sopivaksi. En siis todellakaan alkanut kirjoittamaan ylös mitään vatipyörimisiä, kun sillähän mä opetin aikoinaan Elsalle perusasennonki joten juttu oli jo tuttu ennestään. En vaan tiedä onko siitä kenellekään mitään hyötyä, jos kirjoitan vain ne Elsan jutut ylös.

Tänään olis ollut kisaharkka, mutta peruin sen flunssa takia. Ulkona on alkanut jo tiet sulamaan ja tekisi mieli lähteä juoksulenkille, mutta flunssan takia pitää nyt malttaa odottaa..

Kommentit

Suositut tekstit