Sama meno jatkuu eli rallyy ja tokoa

Apua, tekarit tippuu!
Eilen treenattiin Eveliinan ja Rambon kanssa samalla parkkiksella missä tiistainakin treenailtiin. Eveliina oli suunnitellut avon rallyradan, en enää muista mitä kylttejä siinä oli niin jää nyt ratapiirros pois.

Oltiin paikalla kuitenkin vähän etuajassa joten aloin sitten jo virittelemään Elsaa. Tehtiin seuruuta ja avon kaukoja pallopalkalla. Seuraaminen oli hyvää, mutta kaukoissa nyt maahanmeno oli joku ongelma. Pakkasta oli vain -1 astetta, vaikea uskoa, että sen takia nihkeili maahanmenoa. Heitin narupallon palkaksi Elsan taa. Ihan mukavasti odotusarvo nousi ja tuli napakampia vaihtoja. Odotin nyt tahallaan vaihtojen välissä vähän pidemmän aikaa mitä yleensä.

Sitten sitä rataa. Radalla oli houkutus ja hyppykin. Houkutuksessa oli Eveliinan tavaroita, pari pehmolelua ja pussillinen puruluita. Eka rata tais mennä ihan hyvin, ei ongelmaa houkutuksessa, mutta toinen rata oli aika vallatonta. Elsa hyppeli namipussille ja meinas mennä haistelemaan pehmolelua, mutta sain puututtua tähän. Loppuradasta joku lapsiperhe meni kentän ohi ja Elsa oli kovin kiinnostunut siitä lapsesta.

Loppuun Elsa teki tokon kisamaisen pätkän. Olin taas jättänyt tarkoituksella toisen puolen parkkiksesta koskemattomaksi. Liikkeinä jäävistä maahanmeno ja luoksetulo. Mietein kyllä sitä kaukoakin, mutta alkaa jo itseäkin kyllästyttämään samat kokeenomaiset sarjat joten jätin kaukon nyt pois. Jätin nyt muuten narupallon ja namipussin auton katolle ja mentiin kehään ilman nameja. Elsa vapaana kehään. Jäävä meni hyvin. Välipalkkasin kehumalla ja pari kieppi-temppua. Sitten siirtymä luoksetulon aloituspaikkaan. Stoppi oli vähän hidas, mutta oli maakin liukas. Kävin namilla yllätyspalkkaamassa stopin ja loppu otettiin kokeenomaisesti. Sitten palkalle ja heittelin narupalloa palkaksi. Ihan kivasti meni tällä kertaa kokeenomainen. Ehkä tässä pikkuhiljaa jotain kehittymistä voi olla havaittavissa..

Loppuun video. Tämä siis toiselta ratakierrokselta. Elsa oli aika vallaton. Moni varmaan jättäisi epäonnistuneet videot julkaisematta, mutta mä halusin kuitenkin julkaista, koska Elsa on niin hassun höpsö! Meni itseltäkin kyltit vähän sekaisin.. Spiraalissa tosiaan ei ole namia kädessä, niinku ei missään muussakaan kohtaa. En tiedä miten toi mun käsi oli spiraalissa tollai apuna.. Video loppuu siihen, kun kännykästä loppuu akku, rata oli siis paljon pidempi..

Kommentit

 1. Hassun höpsöt bretonit on parhautta <3

  VastaaPoista
 2. Pakkoa sanoa! Mä en kestä miten mä vaan tykkään sun blogista, vaikka ulkoasu ei oo erikoinen ja rotukin semmonen mikä ei saa kiinnostumaan, mutta sun tekstit, kuvat ja videot! Ihan huippua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Tykkään kans sun blogista tosi paljon! Treenijuttuja on aina kiva lukea.:)

   Pitäis varmaan tehdä tälle ulkoasulle pikkuhiljaa jotain..:P

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit