Treenejä ja linkatkaa blogeja

Voi miten söppänä ilme Elsalla! Elsa on päässyt taas pyörimään tasapainotyynyn päällä. Elsa opetteli perusasennon aikoinaan just tällä laatikkotreenillä ja nyt on syntymässä oikealle puolelle sama. Takapäänkäyttöä ei voi muutenkaan koskaan treenata liikaa, ihan kivaa puuhastelua. Olen aika kyllästynyt noihin tokon avon liikkeisiin. Tänään tajusin, että ylihuomenna on koe ja olen yleensä pitänyt koetta edeltävän päivän treenaamattomana. Tänään sitten puuhasteltiin vähän enemmänki sisällä.

Eilen sanoin kaverille etten ole treenannut viikonlopun kokeisiin paljookaa. Aloin miettimään, että mitä sitä on tän parin viikon aikana tullut tehtyä ja onhan sitä treenattu! Pariin viikkoon on mahtunut parit kisaharkat, parit kimppatreenit, lenkkitreeniä, olkkaritreeniä.. Oikeastaan ollaan treenattu aika paljonkin ja eniten niitä viime kokeessa piloille menneitä asioita. Kisaharkat on kyllä olleet hyviä, pystynyt tsekkaamaan sen hetkisen tilanteen. Niitä pitäis kyllä tehdä jatkossa enemmänkin.

Mulla ei vieläkään ole mitään järkevää banneria blogille. Mua kyllästyttää kaikki liian yksityiskohtaiset bannerit koirablogeissa. Sit päälle viel isot kuvat ja linkkikuvat niin johan on sekava sillisalaatti. Musta nyt tuntuu, että jätän jonkinlaisen tekstibannerin tähän blogiin. Yksinkertaisuus on kaunista. Jokainen tottakai omalla tyylillä ja jos tuntuu siltä, että grafiikkaa ei voi olla liikaa niin siitä vaan. Instagraminki lisäsin tuohon reunaan, onhan se tili ollut mulla ikuisuuden ja sitä tulee päivitettyä enemmän kuin blogia.

Samassa rytinässä karsein vähän bloglovinin lukulistaa. Oli paljon blogeja mitä en oo aikoihin jaksanut kauhean aktiivisesti seurata joten poistin sit ne. Nyt onkin ehkä enemmän ongelma siinä, että ei oo kuin muutama blogi mitä seuraan! Haluaisin kyllä lukulistalle enemmän blogeja. Kommenttiboksiin voi linkata mielenkiintoisia koirablogeja. Eniten kiinnostaa treeniblogit ja lintukoirablogit joissa on noutotreeneistä juttua. Ei oo väliä rodulla, kaikki menee. Ei oo väliä onko blogi teksti- vai kuvapainotteinen. Tosi vaikea määritellä mikä kiinnostaa joten linkatkaa lemppariblogejanne! Jos tulee paljon linkkejä niin voisin vaikka tehdä niistä mun lukulistalle päässeistä jonkun koosteen tms. Tai ylipäätänsä joku kooste mielenkiintoisista blogeista.

Kommentit

 1. Pitäähä se oma aina linkittää :D Paimenlauma

  VastaaPoista
 2. Jospa sitä nyt oman linkittäisi :p
  http://frihetawa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Hertta, Kerttu ja Martta

  "Tämä blogi on kertomus kahden sosiaalisen ja vilkkaan kääpiövillakoiratytön sekä beauceron-pennun tassuttelusta läpi arjen ilojen ja edesottamuksien. Monipuolisesti erilaisia postauksia maustettuna kivoilla kuvilla!"

  VastaaPoista
 4. Blogisi näyttää hyvältä, itse tykkään kun postaukset kuvineen tulevat taustasta esiin! (Olen saanut jopa mieheni silloin tällöin lueskelemaan blogiasi, kun bretoni on meillä sellainen kaukainen haave. Olemme Elsaa ihastelleet! :) ) Tässä meidän blogiraakile: http://slakki.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. http://ekanoma.blogspot.fi/ ja kannattanee tsekata tuolta lukulista! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit